Poczta - brak awizo na Pilotów

Temat dostępny też na forum: Poczta Polska
Od kilku miesięcy nie dostaję awiza do skrzynki pocztowej. Dopiero po tygodniu przychodzi do mnie "awizo powtórne". Sytuacja powtórzyła się już kilka razy pod rząd. Zwracałam uwagę pani na poczcie, a ona powiedziała, że w pierwszej kolejności przesyłki dostarcza "inna ekipa", a dopiero potem listonosz (który zostawia awizo powtórne). Stwierdziła również, że tamci powinni zostawiać awiza, ale się do tego nie przykładają, ale "oni ich właściwie nie znają i nie mają na nich wpływu".
Czy komuś jeszcze na osiedlu zdarzają się takie sytuacje, czy tylko mój blok ma takiego pecha? A może ktoś ma pomysł, do kogo zwrócić się w tej sprawie, skoro poczta na Dywizjonu "właściwie nie ma na to wpływu"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poczta - brak awizo na Pilotów

Pilotów 13 też tak ma
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pilotów 23 też to samo.... Ja jeśli mogę to podaję adres do pracy Tam przynajmniej mam pewność, że przesyłka do mnie dotrze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To napisz maila ze strony poczty,sam tak jakąś usługę reklamowałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba faktycznie obsluga sie popsula.
3listonoszy na terenie 1-go ktory obslugiwal teren Pilotow przez 12lat.
Ostatnio znalazlam faktury wepchane w drzwiach sklepu,bo za pozno
otwieram ,czyli o 11 !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...