Polecam.
Jeden z nielicznych warsztatów, z których korzystałem do tej pory gdzie właściciel nie naciąga na kasę tylko podchodzi do naprawy z głową i zrozumieniem dla kieszeni klienta. Wszyscy, u których byłem wcześniej twierdzili, że nie da się zrobić mojego auta bez lakierowania wszystkich części dookoła, gdyż koloru srebrny metalik nie da się dobrać w 7 letnim aucie. Wyceny wychodziły wówczas kosmiczne - nie na moją kieszeń. Pan Wojtek jednak dał radę. Kolor świetnie dobrany. Śladów po uszkodzeniach nie ma. Efekt wyszedł świetnie. Oczywiście jeśli ktoś ma życzenie lakierować całe autko to Pan Wojtek zapewne też sobie poradzi, gdyż dla niego to mniej zabawy z dobieraniem kolorów i cieniowaniem. Jednak w moim przypadku akurat nie chodziło mi o to, aby lakierować całe auto, tylko aby dokonać kilku napraw lakierniczych. Cieszę się, że znalazłem w końcu zaufanego lakiernika, który pracuje "z głową". Gdyby udało mi się jeszcze znaleźć taki zaufany warsztat mechaniczny, który nie naciąga i rzetelnie wykonuje naprawy - gdyż z mechanikami w trójmieście też mam problem.
Dziękuję Panie Wojtku i serdecznie polecam ten warsztat wszystkim którzy chcą mieć dobrze naprawione swoje auto.
Dziękuję Panie Wojtku i serdecznie polecam ten warsztat wszystkim którzy chcą mieć dobrze naprawione swoje auto.