Porozmawiam w przyzwoitym miejscu z dziewczyna ktora dojrzala do tematu

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Porozmawiam w przyzwoitym miejscu z dziewczyna ktora dojrzala do tematu
Wczoraj roztałem się z dziewczyna z którą byłem 2lata, uważałem, żę kocha mnie ponad wszystko, ale okazało się, że żyła w kłamstwie okłamując mnie, zarazem wykorzystywała moje dobre serce, jak zwykle z najbliższych osób nikt nie ma czasu, a może nóż widelec znajdzie się istotka płci pięknej która przeszła coś podobnego, czekam na odpowiedz. Michał, 23lata więcej na kom :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Na użalającego się"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: biedactwo...

to Michał czy Genek ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

JA jestem Michał, ale podpisuję się Gienek. A Michała z pierwszego postu nie znam.

to uważaj ktoś Ci z kompa korzysta....

Re: Porozmawiam w przyzwoitym miejscu z dziewczyna ktora dojrzala do tematu

trochę to dziwne,że już po jednym dniu chcesz się umawiać z dziewczynami na rozmowę o eks.... :P lepiej sam to przetraw, albo z kumplami, albo na siłce lub w inny aktywny sposób, a dopiero potem już na spokojnie zadręczaj innych opowieściami. Szczerze to chyba tylko ktoś z zapędami na psychologa będzie w stanie znieść monolog o byłej.... ja już to przerabiałam i sorki, ale odrzuca mnie na kilometr coś takiego. Mam nadzieję,że szybko się "pozbierasz" i poznasz jakąś fajną dziewczynę :D

miłość

tak czasami się zdaża ale trzeba wierzyć że są i dobrzy ludzie nie przejmuj się widocznie nie była Ciebie warta:-)Magda