Poszukiwana interesująca i atrakcyjna do sobotniego i niedzielnego wypadu za miasto

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Poszukiwana interesująca i atrakcyjna do sobotniego i niedzielnego wypadu za miasto
...Masz ochotę na spontaniczne spędzenie weekendu gdzieś w nieodkrytym jeszcze miejscu ... niedaleki wyjazd do miejsca w którym jeszcze nie byłaś ale chciałabys sie tam wybrać ... może to być zapomniane kino lub fajna restauracja w nieznanym mieście ... dzika plaża nad jeziorem ... po prostu spacer nad morzem w niezwyczajnym zakątku wybrzeża ... lub wypad do zatłoczonego klubu na drinka z parasolką ...
...Jeśli jesteś interesująca , ciekawska , atrakcyjna , spontaniczna i uśmiechnięta ... zaproponuj gdzie chciałabyś żeby cie poniosło ...
...Mam wolny weekend , jestem sympatycznym , zadbanym , wysokim i energicznym 30 paro letnim facetem ... planuje zrobić coś więcej niż siedzenie w czterech ścianach i myśleniem który z seriali w telewizji bardziej zasługuje na wyrzucenie telewizora przez okno ...
...Nie mam w trójmieście zbyt wielu znajomych i jeżeli masz podobnie i znudziło ci się bezsensowne wypady w miejsca które nie pobudzają tak bardzo jak za pierwszym razem to odezwij się ...

Pozdrawiam
M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

;-)

brzmi podejrzanie..
To wygląda jak skok w bok , niestety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0