Poszukiwana normalna dziewczyna bądź kobieta.

Witam, pogoda za oknem robi się ładna, ale samotność już też daje się we znaki więc, czas poszukać koleżanki, dziewczynę i stałego związku. Szukam dziewczynę ogarniętą i na poziome która wie czego chce od życia, dla której ważne jest bycie szczęśliwym, a nie typowe nastolatki które szukają pięknego i bogatego faceta aby spełniał jej zachcianki itp. Jeśli patrzysz na wygląd to nie pisz, szkoda czasu. Zapraszam normalne i samotne dziewczyny i kobiety do 30-ego roku życia. Ja Adad, wiek 25lat i jestem z oliwy. Kontakt gg 8301265 często niewidoczny bądź sms w orange 504 644 986
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukiwana normalna dziewczyna bądź kobieta.

A co to ma znaczyć nie patrzeć na wygląd ? Przecież to ma znaczenie. Zeby człowiek nie wstydził sie gdzieś wyjść z Toba. Taki aż okropny jesteś??Opisz się wysoki, niski, gruby, szczupły. Nie mam pojęcia co jeszcze

ciekawe z jakiej jesteś oliwy..
pierwszego tłoczenia czy do smarowania urządzeń precyzyjnych ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chcesz bardzo wiedzieć to jestem dokładnie z przymorza. Adres też podać? róg ul. szczecińskiej/kołobrzeskiej.

oltoglafia ;p

To już się opisuje, mam 170cm wzrostu, włosy krótkie ciemny bląd, oczy niebieskie, ważę około 65-70kg więc nie chudy nie gruby. Jeśli tak bardzo ważny wygląd dla Ciebie i chcesz mnie zobaczyć to proszę, link http://www.adam23gda.fotka.pl i czekam na Twoją opinię i pomożesz dokonać wyboru innym dziewczynom. Pozdrawiam.

Powrócił.
Desperat? I ja się jeszcze pytam? :D

Może i wrócił, skoro nie poznał jeszcze tej "normalnej", skoro każda... woli pięknego, aby się chwalić rodzinie i koleżankom, bogatego aby za wszystko płacił i jej kupował... przecież niby pieniądze szczęścia nie dają, a wygląd i tak przemija z czasem... a później są kłótnie i rozwody bo nie mają tematów i nie potrafią się dogadać? Jak widać życie potrafi być okrutne.

O rajciu;)

Tinker Bell , trzymaj mnie, ale trzeba przyznać że facet ma jaja żeby wrzucać fotę na forum. Mocne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja już kiedyś widziałam to zdjęcie,Antyspołeczny wynalazł;)

Ale po prostu tutaj to już chyba wszyscy Adama znają i już przy jego postach uśmiechają się od ucha do ucha;) Kolega ma cholernego pecha....:D

No tak, taka samospełniająca się przepowiednia, dobrze kombinuję?

Coś w ten deseń;)

Na szczęście jestem nienormalna;) I znalazłam nienormalnego osobnika na moją drugą połówkę;)

Więc takich normalnych zostawiam...normalnym....;)

To prawda, trzeba we właściwą bajkę trafić ;)

Kocio dokładnie tak jak mówisz ;)
http://www.youtube.com/watch?v=lo3Rf6lysIU&feature=fvwrel

Bo ogry są jak cebula :p

śmierdzą?
bo się od nich płacze? :)))))

Tak :)

"Może i wrócił, skoro nie poznał jeszcze tej "normalnej", skoro każda... woli pięknego, aby się chwalić rodzinie i koleżankom, bogatego aby za wszystko płacił i jej kupował... przecież niby pieniądze szczęścia nie dają, a wygląd i tak przemija z czasem... a później są kłótnie i rozwody bo nie mają tematów i nie potrafią się dogadać? Jak widać życie potrafi być okrutne."

Nie dość że zdesperowany to jeszcze mocno rozżalony.

Ja jestem zdumiona tym, że dorosły facet uważa, że pieniądze szczęścia nie dają. Mieszkasz u mamusi, czy utrzymujesz się sam??

Takie czasy. Pieniądze muszą być, by żyć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

TB nie zgodzę się z Tobą pieniądze nie są wymiernikiem szczescia owszem mogą pomóc ale na pewno go nie zapewnią chyba, że chcesz sobie kupić je, tylko czy o to chodzi?

Nie mówię, że są wyznacznikiem szczęścia. Ale sama wiesz jak ważne są w życiu. Chciałabyś odmawiać wszystkich przyjemności córce? Codziennie żyć o pasztecie i wodzie? Nie móc wyjść na obiad na miasto. Wyjechać z dzieckiem na wycieczkę, nawet do ZOO. O tym mówię.

Kiedyś moi rodzice byli bardzo biedni - i nie był to szczęśliwy czas, dla mnie jako dziecka. Nie wspominam też, by rodzice byli szczęśliwi przeprowadzając się z miejsca na miejsce. Ja nie chcę tak żyć.

Nie twierdzę, że facet ma przynosić do domu fortunę. Zresztą już to kiedyś pisałam. Natomiast jeśli myśli o założeniu rodziny to bez grosza przy duszy to tylko i wyłącznie płacz oraz zgrzytanie zębów.

Wyobraź sobie, że umawiasz się z Adamem;) Teoretyzuję teraz;) Wprowadza się do Ciebie - bo on mieszka z mamą;) Zachodzisz w ciążę i nie możesz robić tego co robisz, przez co dwóch dochód nie pokrywa nawet części kosztów. A Twój partner Adam przychodzi do domu z tysiącem złotych wypłaty i mówi że to do końca m-ca musi Wam wystarczyć....na mleko, pieluchy, obiady, jedzenie, mieszkanie.

Kochanie nie martw się;) Jesteśmy szczęśliwi bo mamy siebie;) Zawsze można przerzucić się na kiełki trawy:P

Niestety, pieniądze szczęścia nie dają....ale bez nich nie da się żyć.

Może mam materialne podejście do sprawy. Ale nie chcę by moje dziecko doświadczyło tego co ja.

Mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi:)

To nie materialne podejście, to realne życie.

Dokładnie. W obecnych czasach trzeba po prostu mocno stać obiema nogami na ziemi. Pieniądze może i faktycznie szczęścia nie dają ale trzeba mieć z czego żyć.

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Trans osoby z Trójmiasta (120 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Poznam Koleżanke :) (9 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...