Potrzebna pielęgniarka do pobrania krwi

Witam Poszukuję pielęgniarki z Banina do pobrania krwi w domu pacjenta w godzinach 6.30-7.00. Czy jest ktoś taki???? Z niecierpliwością czekam na wieści.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Potrzebna pielęgniarka do pobrania krwi

a może pielęgniarki środowiskowe?

Niestety nie mogę z tej pomocy skorzystać ponieważ opiekuję się starsza osobą, która przychodnię ma w Gdańsku. Dlatego poszukuję pomocy pielęgniarki za pieniążki. Ale dzięki za pomoc.

no ale może środowiskowa zrobiłaby to prywatnie odpłatnie.

Potrzebuję na cito, na poniedziałek raniutko.

to nie jest takie proste aniu, a kto to do badania zawiezie? jaka bedzie pewnosc ze material prawidlowo pobrano i transportowano?
moze byc tak ze w przychodni pobranej tak krwi nie przyjma, trzeba uderzyc do ich pielegniarki srtodowiskowej, ona MUSI przyjechac i pobrac starszej osobie, wiadomo teraz nie ma rejonizacji, ale jak kase za babke dostaja z NFZ to nei marudze, wiec niech sie teraz wywiaza z obowiazkow. a takie pobranie domowe to ja nie wierze aby ktokolwiek to pryzjal w przychodni do badania, oni potem to pobranie beda firmowac wlasnym podpisem...

prościej zasugerować starszej osobie przepisanie się do lekarza w Baninie...ręczę, że nie są gorsi od gdańskich, a myślę, że nawet lepsi/lepsze...

Niestety, moja podopieczna nie chce się przepisać. I muszę uszanować wolę starszej osoby.

serio piszę, trzeba przycisnąć obsługę w przychodni, oni od tego są, skoro starsza pani tam jest zapisana to muszą pobrać ta krew do badania jeśli ona nie może przyjechać do nich z powodu swoich problemów zdrowotnych.

jestem ratownikiem medycznym . nie ma problemu chętnie pomogę jeśli ma pani próbówki bo w tej chwili nie mam w domu.

w razie pytań na prv. rano jestem dostepna

Pani Magdo2
Wiadomość na prv. wysłałam

Dziękuję wszystkim a w szczególności Pani Magdzie

właśnie niekoniecznie, można zapisać się do przychodni do jakiej się chce ale jeżeli nie jest najbliższa miejscu zamieszkania to nie ma co liczyć czy na wizyty domowe, czy np. wizyty pielęgniarek. Tak tłumaczyli mi kiedy zapisywałam siebie i swoją rodzinę do przychodni na zaspie na ul. Startowej

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...