poznajmyyy siee (8) jestem zuza mam 16 lat szukam fajnego chłopaka miłego i wgl dzwonic 513894691 zuzkaa pocieszenie (6) Czesc, kazdy pewnie ma w swoim zyciu lepsze i gorsze chwile, ja mam ostatnimi... Ema dwóch kolegów pozna dwie koleżanki w sobotni wieczór :) (29) Dwóch kulturalnych, wykształconych i podobno przystojnych facetów z... jazz83man
Piwo dziś (9) kumpela !! karolina112217@wp.pl Znajomych (1) Szukam kogoś z kim mozna pogodac. ;) mam 15 lat, poszukuje kogoś w swoim... Tymtus Miejsce ..... Kruszynki, Agi, Ani i ......Alexa :) (525) ... :) alex_ Ah jaki piękny dzień... (10) Witam. Są tu jakieś osoby nie mające z kim spędzić nadmiaru wolnego czasu? Nowy obcy wyobcowany sympatycznej towarzyszki (2) 25 latek z gdańska pozna mila spontaniczna towarzyszke do speddzania razem... 25latek czas poszukać kolejnego Księcia ;) (288) Tak jak w tytule, z tym że książę nie musi jeździć na białym koniu czy nosić... FankaFioletu cześć (8) siemanko, chetnie poznam miłą płeć przeciwną, aby pogadać , poznać sie moze... piterss Poszukiwana normalna dziewczyna bądź kobieta. (24) Witam, pogoda za oknem robi się ładna, ale samotność już też daje się we... 25-cio latek Szukam koleżanki (4) Witam, mam 27 lat i wolne popołudnia, mieszkam w gdańsku od 3 lat,ale nie... lizaliza85 szukam koleżanki (59) Mam 24 lata jestem z Gdyni szukam koleżanki. Jeśli masz ochotę pogadać, pójść... SS szukam koleżanki lub kolegi żeby się spotkać pogadać w Wejowie TERAZ! (6) no proszę odpowiedz ktoś... ja22 Martwy punkt (25) cofam sie ,mam wrazenie ,ze w rozwoju,lojalna ,pogodna,zyczliwa,znalazlam sie... ania1972 POZNAM DRUGĄ MAMĘ DO PRZYJAŹNI ;)) (6) Mam 30 lat i ponad rocznego synka, chciałabym żeby miał większą styczność z... jakaja29 Szukam koleżanki do pogaduch (3) Ja - 29 lat, młoda mama , synek 18 miesięcy.. szukam koleżanki na spacery,... Dolce_Caramella Koleżanka lub kolega :) (5) Cześć wszystkim :) Od jakiegoś czasu strasznie doskwiera mi samotność i... kinia Szukam znajomości, koleżeństwa, przyjaźni (7) Szukam koleżanki (kolegi) z którą można się zakolegować, zaprzyjaźnić.Moim... JacekT szukam koleżanki z narzeczonym lub mężem do wspólnych wypadów choćby na piwo (12) witam mam na imię Kasia i mieszkam z mężem w Gdańsku od niedawna. nikogo tu... Kasia