oszukana (17) ..........jak to możliwe że po tylu latach małżeństwa dowiadujesz się że... ja poznam fajnych ludzi (6) jestem po 40 i jakoś sie tak zrobiło ze nie mam znajomych ciągła praca dom w... ona Szukam kogoś na samotne popołudnia............:) (22) Mąż w pracy popołudniami ....a siedzenie w domku mnie nudzi...:) Wiola39
szukam kumpeli na rower (55) Hej mam 30 lat i lubie jedzic na rowerze , czy znajde tu jakas kobieta... Ona Poznam męzatkę - sąsiadke (13) Jak w tytule ze Stogów, Przeróbki Areq sympatycznej partnerki (4) Jestem szczerym uczciwym 25 latkiem raczej spokojnym chociaż bardzo lubię... ongda Nowi Znajomi na wspólne wypady itd ;) (2) Poszukuję nowych znajomych do wspólnych wyjazdów, wypadów do kina,... Marta czy są jeszcze mężczyźni którzy zamiast piwa wolą podróże i szanują kobiety (33) ?????? marta27 Poszukująca (1) Tak jak w tytule, młoda ciesząca się życiem kobieta poszukuję kogoś do... Ona PARLAMENT (1) Witam Stawiam dzisiaj wódeczke w parlamencie. Zapraszam wszystkich... westchnalseler samotna (6) szukam moze ty znajde??? ona Szukam koleżanki/ kolegi do wspólnych zabaw dla mojej 2,5 letniej córci :) (14) Witam, mieszkamy w Gdańsku Chełmie, szukamy towarzystwa do wspólnych zabaw,... agusia85gda sympatyczna parnerke (33) 25 latek z gdanska pozna mila towarzyszke do roznych spontanicznych wypadow... on Poznam koleżankę (3) Jak w tytule, potrzebuje się komuś wygadać... Mam 23 lata i 4 letniego... Monia towarzyszki na spacer (1) Taki piekny dzien moze mialabys ochote spotkac sie na piwko spacer z 25... fd Spotkanie spacer (731) Poszlabym sobie na jakas mini randke lub spacer kawke:) Mam 40 lat 175cm... Wiola Szukam przyjaciela.. a może coś więcej :) (4) Hej :) Mam 22 lata i szukam nowych znajomości wśród mężczyzn. Ponieważ... nowa22 jak wyjść z samotności (16) Zdałam sobie sprawę, że w pogoni za pracą coś mi umyka. Znajomi mają swoje... gdynianka Spacery i dobry czas... (29) Nowa osoba w Gdansku, szukajaca bratniej duszy na fajna kawke, rozmowy,... nowask Biegańsko ;)) (22) Heja, jest ktoś kto lubi czasem pobiegać? Jestem facetem ale samotne... noname