szukam znajomej/znajomego na zakupy wspolnie spedzony czas w weekendy (1) Cześć, mam na imie Weronika mam 18 lat, ucze sie po za 3miastem a w Gdyni... Nika Poznam miłą, sympatyczną koleżankę.... (8) Cześć! Jak wielu samotnych młodych ludzi, czasem odczuwam zupełny brak kogoś... ramox21 Poznam fajnych mlodych ludzi z malego kacka (1) Poznam mlodych w wieku kolo 30 lat do spedzenia razem czasu ( spacer,rower... Ania
Potrzeba rozmowy (7) Witam,szukam osób do pogadania o wszystkim.gg 2852688 nes Czasami warto tylko porozmawiać................. (23) Dlaczego tylko kobiety potrafią normalnie tu porozmawiać? A faceci zawsze z... wiola39 znajde tu mila madra kobiete? (49) poszukuje milej madrej powaznie myslacej o zyciu nie szukam przygod ani... romantyk poznam koleżanki do pogadania i na wspólne spacery (60) Witam wszystkie fajne kobietki. Mam na imię Monika i mieszkam od niedawna w... Monika puszyste kobietki poznajmy się :)Trójmiasto (8) Witam mam 38 lat ,mężatka ,dwójka dzieci ,jestem torszkę puszystej... aniaania Nowa ja:P ;) (4) Witam, jestem "nowa" na tym forum:) z góry przepraszam, jesli to nie w tym... Kominiareczka Dyskretne spotkania... (1) Poznam kobietę na dyskretne spotkania jeśli sobie przypadniemy . Bodzio2330@interia.pl szukam faceta z trojmiasta (8) witam ,jesli jestes superfacetem to czekam wlasnie na ciebie beuty szukam kobiety na stałe (23) czy są jeszcze jakieś normalne i ładne kobiety marynarz SAMOTNA (2) poznam pana w granicy wieku 45-55 lat do stałego zwiazku ...to sie moze udać Ewa1960 czesc szukam kolezanki (1) Cześć!mam na imię Emilia,mam 33lata,szukam koleżanki,może z czasem... Emilka Moj przypadek.. (1) Do Zibiego:Mam 40 lat i 172 cm wzrostu.Malo, niestety. Kiedys mialem z tego... Mario która ma ochotę na spacer i kino (14) mam dużo wolnego czasu i szukam milej kobietki samotny samotny pozna mila towarzyszke (1) Poznalbym sympatyczna przyjaciolke która ma oderwac sie troche od trudow... on sympatycznej towarzyszki (3) spokojny kulturalny 25latek z gdanska 185/80 ciemne krótkie włosy piwne oczy... on Poznam miłą koleżankę (9) Hej;) Chętnie poznam miłą, sympatyczną, przede wszystkim ogarniętą... Dw Samotni nie sam (24) Poszukuje zwariowanej dojżałej i szukającej uciekającej chwili. My po 40 mamy... samotnyniesam