Poszukiwana dziewczyna bądź kobieta ;) wiek nie gra roli... (38) Jak w temacie... poszukiwana dziewczyna, normalna dziewczyna (czyli taka... Adam23gda Koniec świata (75) Właśnie dowiedziałem się że koniec świata ma nastąpić w najbliższą sobotem.... zielony sam nie wiem (13) Zaczynam chyba odczuwać samotność która powoli zaczyna uwierać jak kamień w... fenicjan
szukam kobiety (23) poszukuje kobiety do 30tki na wspólne wypady na miasto do kino pedro :) która ma ochotę na spacer i kino (1) wiek do 30 lat samotny Czesc, mam ochote wyskoczyc na piwko w nowym tow. (1) Jak jakas fajna dziewczyna ma ochote wyjsc dzis na piwko z fajnym facetem (to... see Szukam znajomości (14) Witam, od niedawna mieszkam w Gdańsku no i niestety nie mam zbyt wielu... Weronika jakieś kino czy coś (11) Chętnie wybiorę się do kina na jakiś seans z kimś normalnym. Mam dużo wolnego... Bajka1 Poszukuję towarzystwa (2) Poszukuję towarzystwa na piwo wieczorem. Spokojny kulturalny aziat:) Mam 32... Aziat poznam kogoś (6) Jestem młodą kobietą ,która zmęczona samotnością chętnie poznałaby kogoś...... adAstra Wspólne spacery (3) Może jest jakaś dziewczyna w podobnym wieku jak ja (25 lat) chętna na spacery... Robert1986 Poszukuje koleżanki ; ] (5) Witam mam 18 lat poszukuje koleżanki ( może później coś z tego wyjdzie) do... Wysoki_Brunet Poznam dziewczynę 20 lat (2) Poznam miłą, sympatyczną dziewczynę w wieku około 20 lat do wspólnych... szukamciesliczna szukam przyjaciela (24) szukam przyjaciela, ale osoby takiej z ktorej mozna konie krasc.. z ktora... przyszla mama orunia gorna srebrne subaru (3) szukam znajomej utracilem kontakt zgubilem tel meila nie pamietam uuuuuuu jaaaa Poznam dziewczynę, kobietę.... (3) Do wspólnych samotnych wieczorów, na spacer, piwko, kawkę, jeśli coś wyjdzie... Adam23gda poszukuje kobiety na spędzenie miłych wieczorów (7) poszukuje kobiety naj lepiej z Rumi Piter 19 Poznam Tajlandczyka :) (9) Czy w Gdańsku można spotkac mieszkańców Tajlandii?Pracują tutaj jacys?Ktos z... W.s Poznam Pana (3) Witam Wysoka ladna troche puszysta pozna pana okolo 40 lat wolnego . Tylko... Sylwia gdansk koncert dziś wieczór w Żaku (3) Witajcie, wybieramy się z @TB dziś na koncert grupy Maleo Reggae Rockers,... m_tucha