Samodzielna mama szuka !!!:) (9) Witajcie:) Jestem samodzielną mamusią 5 letniej córeczki. Szukam kolezanek... rh+ Szukam kobiety w wieku do 35 do 42 lat. (7) Witam, szukam dojrzalem, madrej, zyciowej kobiety do pogadania. Spokojnej,... morsik przyjaciel potrzebny od zaraz... (159) mówię serio... mam dość samotnych weekendów, świąt, urodzin... mam 42 lata... margo
Szukam wysokiego faceta - 40 - latka (16) Jezeli jesteś samotny, szukasz szczerej, odpowiedzialnej, zadbanej... samotna Nowe znajomości (4) Chciałbym poznać kogoś nowego w wieku ok. 25-30 lat. Wygląd nie ma znaczenia,... Darek Szukam dziewczyny (4) Szukam normalnej dziewczyny w wieku 16-18lat samotny Witam! czy są tu Panowie! (3) Witam serdecznie panów. Jestem miłą, skormną, zadbaną spokojną osobą przede... joasia szukam Pani (12) Szukam Pani ,której bede mógł slużyc :) Spelniac jej wszystkie zachcianki i... niewolnik Szukam przyjaciółki (1) Witam, jestem facetem 23l , szukam osoby z ktora mozna sie spotkac,... kamyk Poszukuje dziewczyny miłej i sympatycznej wiek 35 -40 na stałe (2) Mam 40 lat jestem niezależny mieszkam sam i szukam drugiej połowy mam miłe... mariusz0270 Poszukiwana dziewczyna wiek 38 do 41 (2) Szukam dziewczyny miłej sympatycznej która tak jak ja siedzi samotnie w domu... mariusz0270@wp.pl szukam bratniej duszy:) (8) Nudzą mnie już samotne weekendowe i tygodniowe wieczory... mam ochotę poznać... Nathalii nowe znajomości (5) niedawno wprowadziłam się do Gdańska i miło byłoby poznać kogoś z kim można... BB poznam normalną kobitę (11) Czy są jeszcze takie lahcim1971 zapraszam na parapetówkę ;) (3) Witam! W sobotę robię imprezę, kuzyn uparł się, że znajdzie na niej żonę... Pruszczanka NIEMASZ CZEGO (2) CZEP SIĘ SWOJEGO OGONA 12345stefan jakieś piwo TERAZ? mam ochotę poznać ciekawego człowieka;) (4) Witam;) Znajomi nie mogą a ja bardzo Chciałabym wyjść gdzieś sobie ale nie... uśmiechnięta czy znajdzie sie ktos to polubi takie cos ? (44) Uwazam ze jestem brzydka i stara szukam kogos kto to potrafi okazac cieplo i... brzydula co mysleć o kobiecie (69) Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z... PiotrusPan POZNAM KOBIETĘ (1) Normalnej budowy ciała wiek do50lat Gdańsk 12345stefan