Witam :) Jestem 40 letnim wesołym facetem. Chciał bym poznać miłą Panią która ma dosyć samotnych wieczorów, lubi czasem gdzieś wyjść a także wieczorne rozmowy i kolacje przy świecach... :)
00
Re: Poznam Kobietę
~Grażyna
(15 lat temu)
Jestem trochę starsza od Ciebie , ale podobnie jak Ty mam dosyć samotnych wieczorów , lubię kameralne spotkania , jak równiez odrobinę szaleństwa . Mam wielki apetyt na życie , dużo optymizmu i jestem otwarta na propozycje .
00
~Grazyna
(15 lat temu)
Przyznam szczerze , że po pierwszych próbach nawiązania znajomości trochę mnie to zniesmaczyło , powinnam nabrać do tego więcej dystansu , ale za radę dziekuję , może skorzystam .
00
~Zosia
(14 lat temu)
ja też to lubię, ale jestem dla Ciebie za stara, pozdrawiam
00
~Railly
(14 lat temu)
a jakie masz wykształcenie? średnie czy wyższe ?
00
~Ruda
(14 lat temu)
Hej ja mam 41 , jestem samotna troche szalona jak masz ochote pisz pozdrawiam Ruda
00
Neilipryde
(14 lat temu)
... a gdzie on ma pisać ?? na forum tak przy wszyskich , a jak sie wstydzi to co ?? ;-P ...
00
~ruda
(14 lat temu)
ha ha jestem przesladowana przez tego kogos z nickiem Neilipryde ha ha moze sie ujawnisz ????
00
Neilipryde
(14 lat temu)
... ujawniony jestem - chcesz mnie zlustrować czy mam Ci fotkę wysłać :-) .... prześladowana to za mocne słowo - skoro się wypowiadasz na takich czy innych postach ja dołączam , a że właśnie pracuję miast być w pubie z trojmiejskimi forumowiczami to sobie choć popiszę , a co :-) ...
00
~ruda
(14 lat temu)
ha ha mozesz wyslac fotke , fajna masz prace super tez taka chce daj namiary