Poznam sympatycznego mężczyznę :)

Poznam sympatycznego mężczyznę :)
Chciałabym poznać miłość swego życia - czy jest to tu realne? :) (pewnie nie jeden z Was mnie w tym momencie wyśmiał i zamknął to ogłoszenie....)
Ja mam taką nadzieję, bo w realnym świecie, kiepsko mi idzie jej szukanie...
Mam 25 lat. Codziennie uśmiech na twarzy i uwielbiam spędzać czas nad gdańskim 'morzem' :)
Tkwi coś we mnie z romantyka, samotnika, ale także jestem osobą która uwielbia nutkę szaleństwa, adrenalinę i której momentami wszędzie jest pełno, jak to mowią wulkan energii :) Tak naprawdę nienawidzę się nudzić, więc jeśli jedynym zajęciem które dotychczas robisz jest siedzenie przed komputerem lub tv to wybacz, ale nie znajdziemy wspólnego języka... Jestem spontaniczna osobą i takiej osoby też szukam, takiej z którą wyprawa choćby na koniec świata nie będzie trudna :)
Poszukuję mężczyzny w wieku od 25 do 32 lat, przy którym poczułabym się szczęśliwa i bezpieczna :)
Jedynym wymaganiem, którego sztywno będę się trzymała to wzrost - nie możesz mieć mniej niż 185cm, niestety ale jestem osobą szczupłą i wysoką (mam 183cm :)
Jeśli zechciałbyś mnie poznać, czekam na Twoją wiadomośc ze zdjęciem. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spróbuj sama

Głowa do góry. Spotkasz swojego wymarzonego. Nie wiem gdzie szukać, ale może w amatorskich zespołach biegowych (teraz jest moda), na siłowni, a może wybierz się do Teatru. Tam często chodzą single. Spróbij. Życzę powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale wielkolud z ciebie.....

a czy może być facet w szpilkach ,bo w szpilkach to będę miał te 198 cm?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...