Pradaxa 110mg. - gdzie najtaniej?

W ktorej aptece w Gdyni kupie najtaniej ten lek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pradaxa 110mg.

Pradaxa 110 ma cenę urzędową więc w każdej aptece zapłacisz tyle samo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13

dziekuje za szybka odpowiedz:-).Nie wiem jak to jest ale ceny bardzo sie roznia w aptekach,kupuje juz jakis czas i roznice sa nawet 30zl na opakowaniu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

195,33 kosztuje na odpłatność 100%, na zniżkę 119,56 opakowanie 30 tabletkowe i wszędzie musi byc tak samo. Pradaxa 150 może mieć inne ceny spotkałam się od 79-170 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupilam wczesniej 110 po60tabl.w cenie 139zl stad moj wczesniejszy wpis.Roznica jest spora,obdzwonilam apteki,ale nie w kazdej podaja cene telefonicznie-odgorne zakazy heh.

faktycznie po 60 tabl jest też na 100% więc ceny mogą być różne. życzę powodzenia w szukaniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie prawda mój mąż od kwietnia zeszłego roku musi brać ile musze się nalatać żeby kupić za 100zl opakowanie 60 tabletek dzisiaj przykładowo kupie za 100a za miesiąc wołają 150zl i kółko się zamyka

W Gemini 125 zł, w innych ściągane nawet do 500 zł (sama dzwoniłam)

Nieprawda. Różne są ceny w różnych aptekach. Nawet kosztują około 400 złotych Pradaksa 110 60 kapsułek.

Inne tematy z forum

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Mój facet szybko dochodzi w łóżku (3 odpowiedzi)

Moj facet chyba ma jakieś problemy bo jak idziemy do lozka to za szybo dochodzi , wiecie jak moge...

Przedwczesny wytrysk czy macie swoje sposoby? (8 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...