Predkość w naszej wsi

Niestety ciągle pozostaje mi w pamięci nieszczęśliwy wypadek z zeszłego roku w którym straciła życie młoda osoba..a tu proszę zamiast zmienić naszą wieś np dodać tzw CHODNIKI albo... przejścia dla pieszych lub odpowiednie znaki zmniejszające prędkość to co ja widze ?
Odwrotne działanie stawianie 70 i więcej dlaczego godzimy się na tanie zaniedbania czy ktoś jeszcze musi zginąć aby zmienić postawę dusigrosza pod nazwą gmina ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Predkość w naszej wsi

A czy koniecznie wszędzie muszą być zakazy? Ludzie potracili już zdrowy rozsądek i bez zakazu nie potrafią myśleć? Ustawienie kawałka blachy i tak nie zmieni nic w zachowaniu mistrzów kierownicy. Kto ma trochę oleju w głowie to sam będzie wiedział, że nawet jak jest 70, a w pobliżu biegają dzieci to zwolni. Na resztę pomoże tylko bloczek mandatowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niech zrobią w Baninie ZAKAZ WJAZDU POJAZDOM SILNIKOWYM a na obrzeżach zbudują parkingi

radykalne ale może warto o tym pomyśleć.
I tak każdy olewa znaki np develeoper 7 cos - ciężarówki jadą pod zakazem 3,5t i z niewiarygodną prędkością .... jak nikt nic z tm nie robi to może się to wydać rozsądne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaraz będzie 50 stacja benz, biedronka , szkoła ,myjnia , delikatesy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znak nie będzie potrzebny, samo się zakorkuje do 20-tki :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda zwolni się ruch - regulacja będzie

Tak. Najpierw muszą Ci z GD i GA przemeldują na GKA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po co ma zmieniac blachy i wydawac kase ,przy zmainie samochodu blachy będą nowe :)

Bardziej myślałem o meldunku niż blachach

aaaa to racja zameldowałem się od razu

A jaki to ma związek z tematem? Chcesz za wszelką cenę zaistnieć?! A pomyślałeś, że mogą to być samochody służbowe albo leasingowe? Z siedzibą w GDA lub GDY.
Następny nawiedzony dla którego istotne są kwestie czy ktoś jest GD czy GA Czy GKA albo inny GWE - przecież to chore jest!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam sie w 100%, ze kwestia tego gdzie pojazd jest zarejestrowany nie ma znaczenia. Wazne jest tylko aby kierujacy zamiast trocin w glowie posiadal rozum i tyle w temacie.

P.S. Ja mam dwa auta i oba zarejestrowane za granica a w Baninie zameldowany jestem od 1,5 roku

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...