Monika - opinia (1) Bardzo się stresowałam przed kupnem mieszkania, ale pan Marcin z Property... Monika Tomek - opinia (1) Super rzeczowa i merytoryczna obsługa, kilka propozycji do wyboru, miła... Tomek Iga Pietryszek - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panią Laura. Sprzedaz nieruchomosci... Iga Pietryszek
Miłosz - opinia (1) Bardzo polecam biuro nieruchomości Property. Pani Klaudia S. profesjonalnie i... Miłosz Przemysław - opinia (1) Mieszkanie sprzedane w ekspresowym tempie dzięki p. Marcinowi Mielewczykowi.... Przemysław Igor Sobierski - opinia (1) Mieszkanie schludne, czyste i ładnie przygotowane pod wynajem, brak... Igor Sobierski Monika - opinia (1) Bardzo polecam sympatyczną Panią Laurę, świetny kontakt, profesjonalne... Monika Iwona Gd - opinia (1) Gorąco polecam!! Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do współpracy z... Iwona Gd Lukasz - opinia (1) Najlepsze biuro z jakim miałem okazję współpracować. Pani Aleksandra... Lukasz Niedoszły klient - opinia (1) Nie polecam, prowizja od kupującego 2%. Jeszcze przed pokazaniem... Niedoszły klient Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pomocy przy sprzedaży mojego mieszkania i przy... Alicja Magda - opinia (1) Kupiłam wymarzony dom z biurem "property". Pełen profesjonalizm, budowanie... Magda Mariusz - opinia (1) Bardzo rzetelna firma i profesjonalni agenci. Opieka nad ofertą i transakcją... Mariusz Zadowolona Dama - opinia (1) Mieszkanie przez Panią Patrycję sprzedane w ciągu tygodnia! Masa innych... Zadowolona Dama Marian - opinia (1) Bardzo polecam to biuro. Dałem się przekonać do umowy na wyłączność i... Marian Brygida - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, wszystko jasno i zwięźle! Przez cały proces... Brygida Grażyna ~W - opinia (1) Polecam serdecznie! Mieszkam na Śląsku i zakup mieszkania w Gdyni był dla... Grażyna ~W Olga - opinia (3) Stanowczo odradzam współpracę, Pani nie ogarnia nieruchomości które ma... Olga Dagmara - opinia (1) Stanowczo odradzam. Na kazdym etapie transakcji widac brak profesjonalizmu.... Dagmara Barbara - opinia (1) Polecam to biuro z całego serca, pomogli mi w sprzedaży mieszkania... Barbara