Przetłuszczające się włosy

Poradźcie proszę jak poradzić sobie z przetłuszczającymi się włosami. Jakieś zabiegi? Kosmetyki? Sposoby?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przetłuszczające się włosy

Też z chęcią się dowiem:)

suchy szampon w sprayu pomiędzy myciami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Suchy szampon trochę załatwi sprawę, ale fajnie byłoby pozbyć się tego problemu bardziej efektywnie. Szampon z pokrzywy częściowo pomaga.

dobre są ampułki Joanna "Rzepa" do wcierania w skórę głowy.

Pomóc powinny wcierki z kropli żołądkowych. To zmniejsza przetłuszczanie się włosów.

Re: Przetłuszczające się włosy

Witam,kup wodę brzozową i w pierwszym tygodnie stosuj 3 razy po myciu wcierajac w skórę głowy. Później tak dla przypomnienia 2 razy w miesiącu jeżeli jest taka potrzeba.Tylko nie przesadzaj z czestoscią wycierania bo efekt może być odwrotny .

Popieram pomysł z kroplami żołądkowymi, mi bardzo pomogły swego czasu. Trzeba tylko uważać latem, bo przy ostrym słońcu może dojść do nieciekawej reakcji, najlepiej porządnie umyć głowę po zastosowaniu wcierki i nie wychodzić od razu na słońce.

Inne tematy z forum

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...