Re: Przychodnia - pytania
No cóż, moje dzieciaki czasem chorują, ja też ostatnio często bywam w przychodni i w Bojanie i w Kielnie.
Powiem krótko, Dr. Pietkun jest wspaniałą lekarką i radzi sobie z zarządzaniem palcówkami, nasza maleńka przychodnia w Bojanie ma być kiedyś rozbudowana, bo potrzeby są większe, ale wiadomo kasa, na razie był drobny remont, musi wystarczyć. W życiu przeprowadzałem się już zbyt wiele razy i mam nadzieję, że Bojanie będę dłuższy czas rezydentem, powiem wprost, przychodnia ogólna w Bojanie jest ok, brakuje oczywiście trochę do ideału, ale cieszę się, że nie muszę chodzić do tych miejskich "kołchozów" . Żałuję tylko, że nie ma u nas laryngologa, powinien przyjmować chociaż 1/2 razy w tygodniu. Jest laryngolog w Kielnie, ale prywatnie i te 2 razy w tygodniu po 2 godziny to zbyt mało, po za tym lekarz sympatyczny, ale znam wielu jego pacjentów, którzy finalnie niestety kontynuowali leczenie u innego laryngologa. Co do przychodni specjalistycznej ARS-MEDICA korzystałem parę razy i cieszę się, że nie musiałem czekać po pół roku na wizytę u specjalisty ( może akurat mi się udało !) Co do ginekologa... niestety nie mam zdania... hehe
3
2