Przyjaciółka żonatego problem z żoną

Jestem przyjaciółką żonatego faceta, znam go od ok 7miesięcy. Między nami jest 10 lat różnicy , on po 30 stce, ma 2 dzieci. Bardzo dobrze się dogadujemy. Mogę mu się ze wszystkiego zwierzyć, wie, że nie układa mi się z moim facetem, mogę mu powiedzieć wszystko. jest miły i opiekuńczy. Bardzo dużo smsujemy od rana do wieczora, do tego czaty. Ogromnym problemem jest jego żona. Widziałam ją tylko raz, nawet z nią nie rozmawiałam, spotykam się w zasadzie tylko z nim. Wie o mnie. No i zaczyna się problem bo mi kobieta nie daje żyć, wysyła smsy, że nie życzy sobie naszych kontaktów, on mi mówi, że zażądała żebyśmy zerwali kontakt. Oczywiście tego nie zrobiliśmy, bo dlaczego. Ona ma pretensje, ze się nadal przyjaźnimy, nawet napisała, że przez nas płacze, robi w domu awantury. No ale jeżeli jej mąż nie chce ze mną zerwać kontaktu to dlaczego ja mam? Napisałam jej w końcu żeby się odpier... I narazie spokój. Dodam, że mój przyjaciel ma inne koleżanki ale ona do nich nie pisze. A ona teraz siedzi w domu z dziećmi bo straciła pracę i widocznie jej się nudzi. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji, ja nie dam zniszczyć tej przyjaźni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 155

Re: Przyjaciółka żonatego problem z żoną

Można zrobić grila z karkówki. Boczku
Lub z w.kielbasy
:) od i wyszla prawda to nie przez telefon TPSa.. wyszła wiedza ... jak tam u BRATA ... ().. pomału A calosc jako prawda wypłynie jak wodospad nagara.. A smutna prawda... serce.. ci powie zostac czy wyjechac.....()
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

smutna prawda () a szkoda (stoktotka polna)

https://www.youtube.com/watch?v=nG1EcBGcFHo

nieraz w życiu bywa , tak ,ze człowiek o sercu nie z kamienia() potrafi na plecach nosić wór , kamieni nieczystych po to by w historii opowieści, o życiu , zapisano , jak gdański Pomnik, zaszył się w biała Szatę () . ale będzie taki dzień ze z tych nieczystych kamieni , historia zbuduje Pomnik najczystszy sercu ()....

nie polecam

pozostanie ból na zawsze......

Wyszło szydlo z worka....
Więc niech czyta swiat.sms
O pozna oblicze prawdziwej ziemi
A bol prawdy... bedzie wylacznie prawda

7 ms czy lat
Ale niema nic bardziej podlegał
Co było planem...teraz już nie ma podstaw do milczenia tylko zaprosić na zbiorową kawę do MD....I zamówić śmigłowiec pck
Od Szczecina po mazury nie pomijając Poznania...ta bajkę to 6 latek by rozpoznał
Bo zmarchwywstal ... przy krewedce.....

Trzeba było tyle miesiecy
By poznać fakty chodźmy
Spotkanie pod teatrem syn.
Prawda Łomża to ładne miasto
Zwlaszcz posesje wiejskie
Otoczone skonecznikami
Ot wyszlo szydlo planu zawislego
Śmigłowiec z krzyżem w tle....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Problemem nie jest żona problemem jesteś ty. Wykorzysta cię seksualnie i cię oleje. Zawsze wróci do żony a ty zostaniesz z ręką w nocniku. Jakbyś była mądra bys wiedziała że nie buduje się szczęścia na cudzym szczęściu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Był to podly ... zamiar unistwienia
Planu ukrycia tylko....ka
Bo nie dało się gadać ze jest sie bliskością
Pompy zwanej ser......
Los podziekuje chszaszczom.........

Dobry plan by zadać cios .... dziekuje

Najwiekszym zlem tej opowiesci to zespol calej wiezi ZSGiH...ktory mial spelnic swa powonnosc zlosliwego postanowienia jak w trsci esa.... bo wyspa sie rozpadla
..

Jest to pszykre.. ze dla realizacji wlasnego zawislego celu .siega sie na sygnale...
Do portjerni Politechniki Gdansk z lat PRLu

czas ujarzmić ból, koniec milczenia ,,,

Zrobiłaś ogromna krzywdę! Tylko dlatego że nie pozwolił los . Zbudować wyspę GR.
Ale bedzie taki dzien . Że każda wyspa GR sie rozpadnie . Nawet ta w budowie.
I Spełni się los marzenia .. Czy na łożu SOR
Czy przy kawie MD

Prawdziwym bogactwem , jest milczenie () pomimo tak ogromu doznań ,Bólu

Teraz poczytaj swe wszelkie beszczelnosci tworzonego parawanu wraz z pełnieniem WSGIH powodzenia...

a jednak MC Donald miał raz dobrą kawę ........()

Wiem, że komentarz był dawno temu ale może ktoś jeszcze tu wchodzi, może mi wytłumaczyć czemu Pani wyżej szuka problemu w przyjaciółce a nie w mężu, on chyba ma wolną wolę i wie co robi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

rumia (22 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Swinger party lub podobne (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...