Pusta działka na ul. Maciejkowej

Witam! Czy ktoś się orientuje do kogo należy pusta działka na ul. Maciejkowej i czy czasem nie jest do sprzedania? Bardzo mi się podoba i usilnie szukam właściciela. No chyba że ktoś już wie, że nie jest na sprzedaż :-(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w ogole jakie macie dzialki na karczemkach i po ile ? jest bardzo malo z tego co zauwazylme

A ile uważasz że jest wartą taka działka 1000m2?

Nie ważne ile ktoś będzie chciał ale ile ktoś zapłaci, myślę że 1000 m w tej lokalizacji to 100 tys zł,
To jest cena za którą działaj by się sprzedała szybko... Dla kogoś komu się nie spieszy to realnie 150 tys PLN..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

1000 metrow za tyle ? napewno jestes na czasie z cenami?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na pewno to Ty masz problem z ortografią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

wow... swego czasu po 200-300 tysi chodziły działki 500-600 metrów ( jak jeszcze jakieś były)... ale Polska w ruinie to i pewnie ceny spadły ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ale co z tą Maciejkową? Jest na sprzedaż czy nie? Wie ktoś? Mieszkańcy okolicy Maciejkowej - Wy na pewno coś wiecie.

Inne tematy z forum

Osiedle Azaliowa - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Osiedla Azaliowa powstaje w odległości 300 m od ulicy Kartuskiej. Jest stąd blisko do...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (28 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...