ROXETTE - szukam kogoś, kto będzie mi towarzyszem na koncercie 24 licpa w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Społeczność
ROXETTE - szukam kogoś, kto będzie mi towarzyszem na koncercie 24 licpa w Gdańsku
Cześć, Szukam Mężczyzny, który będzie towarzyszem dla mnie na koncercie Roxette - 24 lipca 2012 roku na Ergo Arena W Gdańsku. Mam straszną ochotę iść, a nie mam z kim :-( Może znajdę tu byłego/obecnego/przyszłego fana,lub po prostu kogoś, kto chciałby mi towarzyszyć. Mam 31 lat i jestem fajna! (autoreklama). :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hołownia lubi Roxette,

może do niego napisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ROXETTE - szukam kogoś, kto będzie mi towarzyszem na koncercie 24 licpa w Gdańsku

Ok, moge iść.

Re: ROXETTE - szukam kogoś, kto będzie mi towarzyszem na koncercie 24 licpa w Gdańsku

jak najbardziej moge isc . to sa moje lata . pozdrawiam Rafal . tel. 781448208

ja mam 21 lat chętnie pójdę :)
. Krzysiek . saniekk@gmail.com

czesc, wybieram sie na ten koncert, bilet mam wiec jak chcesz mozemy isc razem mr_bobek@wp.pl

chetnie wybieore sie na ten koncert napisz do mnie na mila to sie umowimy decameron29@o2.pl czekam

Smutne

naprawde
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przemek

Czesc, jak jeszcze aktualne, rowniez sie pisze.... gg 3391930