RajKon

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Przytulna 40

Ola - opinia (1) Duży wybor rolet, szybki termin realizacji, dobry kontakt. Ogólnie bez... Ola Patrycja - opinia (1) Szybko i sprawnie. Polecam serdecznie :) Patrycja Łukasz - opinia (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług RajKon (poprzednia opinia: wrzesień 2019)... Łukasz
Paweł - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, polecam. Paweł Krzysztof - opinia (1) Firma godna zaufania. Szeroki wybór wzorów i kolorów plisów. Szybki montaż... Krzysztof Profesjonalnie (1) Szybki i czysty montaż, duży wybór kolorów i rodzajów rolet. Konkurencyjne... Paulina Polecam! (1) Dobry kontakt (również drogą elektroniczną), fachowe doradztwo w wyborze... Łukasz Super (1) Super plisy. Kontakt z wykonawcą profesjonalny. Bardzo szybki montaż. Polecam Stanisława Polecam! (1) Szybki czas realizacji, konkurencyjne ceny i fachowa obsługa, czego chcieć... Marta Kasia - opinia (1) Zamówiłam rolety dzień-noc. Duży wybór kolorów, realizacja w ustalonym... Kasia Karol - opinia (1) Bardzo dobra jakość wykonania, miła obsługa:) Szybki czas realizacji. Terminy... Karol Solidna firma (1) Profesjonalne doradztwo, szybki termin realizacji i przystępne ceny.... Andrzej Polecam firmę Rajkon (1) Wśród wszystkich firm, z którymi miałem do czynienia odnośnie montażu... Wilkomir Dem