Najlepsze dancingi ever!! (1) Wspaniałe potańcówki. Tyle w temacie! Da6ka Stanowczo odradzam dania rybne (1) Moja pierwsza i ostatnia wizyta w tej restauracji. Wracając ze znajomymi z... Aleksander Pyszne domowe zupy (1) Weszliśmy do środka z obawami. Wystrój jak w dancingu z epoki PRL. Zero... Małgorzata
stop parkowej! (2) no i cóż. fatalna opinia o ochroniarzach potwierdza się. puste, napakowane... gdańszczanin Artur, Iza i Maja - opinia (1) Wchodząc do środka spodziewaliśmy się znaleźć w restauracji, jednak bardziej... Artur, Iza i Maja wspaniała zabawa (1) byłsam tam wczoraj i świetnie sie bawiłam, nigdy tego nie zapomne, nie było... Agus =) (1) Piotruś kelner jest fajny =) xxx Ochrona Bije gosci (1) Lokal fajny ale bandycka ochrona bije gosci asdf zachwycona - opinia (1) chciałabym powiedzieć wszystkim tym ktorzy pisza o tym miejscu złe rzeczy ze... zachwycona zamiast ochrony bandyci (1) od lat co roku latem chodze chodze do parkowej i zawsze sobie chwalilem to... zawiedziony oczekiwanie (1) wczoraj czekałem na obiad godzinę a Pani stolik obok godzine... fil bandyci a nie ochrona (1) Do parkowej chodzę często i bardzo mi się tam podoba. Niestety zastrzeżenia... znieważona