Romantycznie w Sopocie

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Co można robić romantycznego w Sopocie oprócz spaceru po plaży? Znacie jakieś przytulne knajpki lub inne fajne miejsce gdzie można spędzić 5 rocznicę ślubu? Może możecie polecić dobre sushi?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Romantycznie w Sopocie

o ludzie, w Sopocie akurat mnóstwo przytulnych knajpek i sushi...wystarczy sie przejść dzień wcześniej i wybrać co się komu podoba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak mam się przejść dzień wcześniej skoro jadę z Warszawy??? Będę tam tylko jeden weekend za tydzień i raczej nie będę miała czasu specjalnie szukać a znam tylko monciak :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

aaa no to ok;-)
na monciaku jest dom sushi-mają dobre ale romantycznie to tam nie jest za bardzo. Może zainteresują Cię oferty:
http://gruper.pl/x.php/1,32017/Trojmiasto-Restauracja-Barocco-dowolne-dania-z-menu.html?utm_source=internet&utm_medium=cps&utm_campaign=godealla

http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/Restauracja-Image/14105440

Jest jeszcze bardzo romantyczna włoska restauracja https://www.facebook.com/ToscanaSopot?ref=ts&fref=ts

i nad samym morzem - Bulaj, gdzie gotuje jeden z lepszych kucharzy w kraju - jedzenie znakomite no i widok na morze:-)

Co do czynności: jest zimno, więc nie mam pomysłu oprócz rzeczonego spaceru po molo. Może przejażdżka do Gdańska na most miłości i zawieszenie swojej kłodki? http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdansk-ma-juz-swoj-Most-Milosci-n50227.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szelma dziękuję za genialne propozycje :) nawet nie wiedziałam, że macie w trójmieście most miłości. na pewno tam pojedziemy z mężem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A skąd szelma ma wiedzieć, że jedziesz z Warszawy? Pierwszy post nic takiego nie sugerował więc wyluzuj.
A jeśli chodzi o sushi to polecam DomSushi. Tani nie jest ale sushi jest super. Nie jest to bezpośrednio na monciaku tylko trzeba wejść w podwórko idąc monciakiem jak zobaczysz po prawej stronie knajpkę Wedla (idąc z góry w kierunku mola). W razie problemów wejdź na ich stronę i tam poczytaj o menu i jak trafić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Michał jestem wyluzowana ale masz rację nie napisałam wcześniej :) Dom Sushi też odwiedzimy, bo uwielbiamy sushi. jeszcze raz dzięki.

PS. Uwielbiam Wasze Trójmiasto, macie szczęście tam mieszkać, w warszawie wyścig szczurów i kupa spalin ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszę się, że pomogłam:-) Most Miłości to fajna sprawa, sami z mężem zawiesiliśmy tam kłódeczkę:-)
Miło mi, że tak postrzegasz trójmiasto, ja też je uwielbiam. Nie wyobrażam sobie mieszkać w Warszawie, choć mam tam wielu wspaniałych znajomych. życzę miłego weekendu z ukochanym:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Musisz się wcześniej bardziej opisać. Nie każdy wie, że jedziesz z Wawki ;)

Ale mam nadzieję, że znaleźliście coś fajnego :)

Pozdrówka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

W zyciu bym sushi nie zjadła, wszędzie ostrzegają, że od sushi można robaków dostać brrrr.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

U mnie to natura wybrała - jestem uczulony na rybę ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

co kurka suszi ! śledzia albo flądrę ! i wypitalać do warszawki !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam po pierwsze wynająć sobie romantyczny apartament w Sopocie : http://www.przymorzu.pl/sopot Po to, aby spędzić noc poza domem, to doda pewnej ekscytacji. Poza tym polecam iść do aquaparku, do restauracji.,,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

" W zyciu bym sushi nie zjadła, wszędzie ostrzegają, że od sushi można robaków dostać brrrr."

Jeżeli to co piszesz jest prawdą wszyscy Japończycy powinni mieć robaki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Cross - a widział pan kiedyś grubego Japończyka ?

Ja nie.
I tyle w tym temacie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

są szczupli nie dlatego, że mają robaki. Po prostu zdrowo się odżywiają. Jedzą ogrom warzyw, ryby, ryż. Unikają alkoholu i fast foodów. Celebrują posiłki. Dzięki jedzeniu pałeczkami połykają małe porcje jedzenia. Nie uraczysz ich schabowym, ziemniaczkami z masełkiem czy goloneczką:-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja widzalem nawet wielu. nazywaja sie zawodnicy sumo :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakbyś był sopocianinem to byś wiedział ze do aquaparku się nie chodzi ,bo można coś przywieźć do domu niekoniecznie miłego .W Sopocie wszyscy o tym wiedzą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zaraz za mostem miłości w Sopocie przy ulicy Westerplatte 36A znajduje się bardzo sympatyczna knajpka - Antonina, mają dobrą kuchnię w przystępnych cenach, fajne pokoje, nietuzinkowy wystrój, idealne miejsce na romantyczny weekend

LODOWISKO NA MOLO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

i lodziary w coco bongo!

" zaraz za mostem miłości w Sopocie przy ulicy Westerplatte 36A znajduje się bardzo sympatyczna knajpka..."

Nie ma to jak subtelna i nienachalna reklama.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wolny czas - co robicie? (52 odpowiedzi)

Co robicie najczęściej jak macie trochę wolnego czasu?

Gdzie w Trójmieście jest dobry mini golf? (6 odpowiedzi)

Witam, Szukam miejsca, gdzie można po prostu przyjść i pograć w mini golfa. Czy takie miejsca...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...