Co można robić romantycznego w Sopocie oprócz spaceru po plaży? Znacie jakieś przytulne knajpki lub inne fajne miejsce gdzie można spędzić 5 rocznicę ślubu? Może możecie polecić dobre sushi?
Jak mam się przejść dzień wcześniej skoro jadę z Warszawy??? Będę tam tylko jeden weekend za tydzień i raczej nie będę miała czasu specjalnie szukać a znam tylko monciak :)
A skąd szelma ma wiedzieć, że jedziesz z Warszawy? Pierwszy post nic takiego nie sugerował więc wyluzuj.
A jeśli chodzi o sushi to polecam DomSushi. Tani nie jest ale sushi jest super. Nie jest to bezpośrednio na monciaku tylko trzeba wejść w podwórko idąc monciakiem jak zobaczysz po prawej stronie knajpkę Wedla (idąc z góry w kierunku mola). W razie problemów wejdź na ich stronę i tam poczytaj o menu i jak trafić.
Cieszę się, że pomogłam:-) Most Miłości to fajna sprawa, sami z mężem zawiesiliśmy tam kłódeczkę:-)
Miło mi, że tak postrzegasz trójmiasto, ja też je uwielbiam. Nie wyobrażam sobie mieszkać w Warszawie, choć mam tam wielu wspaniałych znajomych. życzę miłego weekendu z ukochanym:-)
Polecam po pierwsze wynająć sobie romantyczny apartament w Sopocie : http://www.przymorzu.pl/sopot Po to, aby spędzić noc poza domem, to doda pewnej ekscytacji. Poza tym polecam iść do aquaparku, do restauracji.,,
są szczupli nie dlatego, że mają robaki. Po prostu zdrowo się odżywiają. Jedzą ogrom warzyw, ryby, ryż. Unikają alkoholu i fast foodów. Celebrują posiłki. Dzięki jedzeniu pałeczkami połykają małe porcje jedzenia. Nie uraczysz ich schabowym, ziemniaczkami z masełkiem czy goloneczką:-)
Jakbyś był sopocianinem to byś wiedział ze do aquaparku się nie chodzi ,bo można coś przywieźć do domu niekoniecznie miłego .W Sopocie wszyscy o tym wiedzą
zaraz za mostem miłości w Sopocie przy ulicy Westerplatte 36A znajduje się bardzo sympatyczna knajpka - Antonina, mają dobrą kuchnię w przystępnych cenach, fajne pokoje, nietuzinkowy wystrój, idealne miejsce na romantyczny weekend