No niestety rozczarowałem się. Byliśmy dziś ze znajomymi zupełnie przypadkiem chcieliśmy zjeść deser bo byliśmy już po kolacji i natrafiliśmy na tę ?? restauracjo/kawiarenkę. Pani grzecznie zapytała jakie menu czy restauracyjne czy kawiarni to ok. Zamówiłem gorącą czekoladę z lodami i to co dostałem to masakra chyba budyń nie wiem może się nie znam ale to co dostałem to nie przypominało nawet czekolady. Moja przyjaciółka zamówiła kawę, kawa smaczna i dostała do kawy ciastko albo to co miało ciastko przypominać. No ludzie bez przesady wstyd było to podać (ja bym się wstydził) ciastko wielkości monety 20groszowej grubości jak dwie dwudziestogroszówki masakra. Kolega zamówił także czekoladę gorącą a do tego zamówił deser w postaci lodów z owocami. Czas mijał każdy dostał po czekoladzie i kawie, a deseru jak nie było tak nie ma. Nawet go nie otrzymał zapłaciliśmy rachunek a pani nawet przepraszam i nawet nic tak jakby zamówienia na lody nie było MASAKRA. Płatność kartą w lokalu jasne od 20zł no kurde w normalnym szanującym się lokalu bez limitu. Do właściciela takie limity to w monopolowym a nie w lokalu w reprezentacyjnej części miasta.