Rtv euro agd

witam

czy tylko mi sie zdaje czy w tym sklepie jest manipulacja cenami?
przed promocja jest podwyzka 1 dniowa nagle wraca do ceny jaka byla wczesniej tyle, ze produkt jest oznaczony jako promocyjny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rtv euro agd

wszędzie tak jest, dlatego jak ma sie zamiar cos kupic to najlepiej ceny sprawdzic w internecie ceneo, skapiec itp

akurat sie mylisz.

kupowałem laptopa w * RTV AGD* na raty i przestrzegam wszystkich ponieważ naciągają ludzi na ubezpieczenie! mimo że powiedziałem że nie muszę tego brać szanowna Pani powiedziała , że trzeba wymaga tego bank , więc ja głupek odpuściłem myśląc że tak musi być i teraz musze spłacać... ubezpieczenie kredytu w wysokości 0,9% wartości zakupu za każdy miesiąc!" gdybym sie uparł to by tak nie było ehh.... Przestrzegam wszystkich kupujących w przyszłości w tym sklepie nie bierzecie zadnych ubezpieczen ani gwarancji, i w razie czego macie sie klocic, bo nawet jesli powiecie spokojnie NIE to i tak wam to wcisna!!!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakbys poczytał warunki ubezpieczeniabto byś wiedział że możesz z niego bez konsekwecji zrezygnować... ale po co czytać...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się z Tobą w 100%. Kupowałem w tym sklepie telewizor i zarówno osoba z obsługi sklepu jak i osoba od obsługi kredytu nachalnie wciskały ubezpieczenie oraz przedłużenie gwarancji - zarówno sprzętu jak i kredytu. Posuwały się do tego, że oskarżały producentów o wstawianie chipów powodujących awarię sprzętu po okresie gwarancji, a także podsuwania do podpisu dokumentu z zawyżoną ratą. Kiedy zwróciłem uwagę, że w internecie mowa jest o promocyjnym kredycie 0 %, Paniusia stwierdziła, że może bank łaskawie mi udzieli takiego kredytu i odstąpi od "obowiązkowego" ubezpieczenia. Żenada ... Musiałem naprawdę dosadnie kilka razy powtórzyć, że nie interesują mnie żadne ubezpieczenia, więc sobie odpuściły. Ale zdążyło mi to podnieść ciśnienie na maksa i przekonać, że następnym razem będę omijał sklep w Rumii.

Inne tematy z forum

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?