SOTAS Wejherowo

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Czy ktoś robił u nich kurs?Jak instruktorzy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: SOTAS Wejherowo

ta i inne firmy wiejskie wkótce padną bo będziecie oblewali testy wielokrotnie a jedyną metodą nauki do testów będzie poprawne rzetelne szkolenie.
Jak widzę jak uczą was jazdy po rondach to ręce opadają. Znam przypadek że instruktor dostał mandat po tym jak wykłucał sie z kierowcą który zwrócił mu uwagę ze źle szkoli i zaniósł nagranie do WORD jak i na komisariat. Chyba pomogło bo szkoły nauki już nie ma :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Akurat do testów przygotowywują rzetelnie i fachowo-a na marginesie to Wejherowo to miasto a nie wieś!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

miasto i kury w mieście oraz orka na polu ok miasto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kultury brakuje Wam miastowym-i to wam słoma z butów wystaje......Lepiej mieć kury w Wejherowie niż zarzygane,brudne,zaśmiecone ulice Trójmiasta!Kiedyś mieszkałam w Gdyni a teraz w Gościcinie i nie wróciłabym za żadne skarby i pieniądze do tego miasta!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Etam...na pewno coś by Cię skusiło... :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nic a nic! Tu ludzie są zupełnie inni,nie ma takiej agresji,chamstwa.....cisza i spokój.Nic by mnie nie skusiło do powrotu do Gdyni :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

I ta falszywa kaszubska poboznosc ... W kosciele sie modli a jak wyjdzie, to rower przed kosciolem z........i :D .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ok to masz kurze guana na podwórku i sie ciesz :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kurze guana to Ty masz pod czaszką!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak siedze i czytam te tematu tu i na innach dzialach i poprostu smiac mi sie chce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robiłem u nich prawie wszystkie kategorie. Teorie prowadzą O.K zdajesz bez problemu :) Jazdy nie obcinają; jeździsz tyle ile się da. Najlepiej wspominam instruktorów Z C; C+E Jak trzeba op..... Jak trzeba pochwalą zdajesz bez problemu Pozdrawiam Krzyśka i Tadeusza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam! Robiłam tam kurs i o ile przygotowanie teoretyczne w miare rzetelne i konkretne to jazdy....nieporozumienie. Zależy może od instruktora, ale ja jeździłam z dwoma i kręciłam się w tych samych miejscach, niepotrzebny naliczany dojazd do Gdyni i wygórowane ceny. Żałuję, że tam miałam kurs i nie polecam tego ośrodka szkolenia!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

SOTAS porażka! Pytasz o instruktorów? Nie chcę wymieniać z imienia, ale nie można ich polecić jako rzetelnych i konsekwentnych.
Jeśli chcecie się porządnie nauczyć jeździć to polecam "1 Liga" p. Piotra Bogusa z Gdyni. Facet świetnie przygotowuje do egzaminu, ale też praktycznej ekonomicznej jazdy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Potwierdzam!! Początkowo robiłam kurs w SOTASie, wyjeździłam wszystkie godziny w tych samych miejscach ;/ dopiero potem koleżanka dała mi namiary na pana Bogdana i wielkie WOW!! Facet tak konkretny i rzetelny, że aż miło. Nauka przebiega bez zbędnych gadek i zwierzeń, jakie miałam w SOTASie. Pan Bogdan uczy praktycznej jazdy, a nie tylko wystukania trasy do egzaminu.
Polecam "1 Ligę", naprawdę warto!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Potwierdzasz? Sama swój post? TEN SAM ADRES.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe i tym sposobem zamiast reklamy pan Piotr ma mega antyreklamę. ;-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja jeździłam z panem Piotrem Bogus jakieś 4 lata temu jak jeszcze pracował w szkole jazdy "Passat" koło ośrodka egzaminacyjnego. Bardzo go polecam, człowieka z takim wyczuciem i cierpliwością to ze świecą szukać;) Dzięki niemu zdałam za 2 razem egzamin praktyczny;) a myślałam że nikt mnie nie nauczy jeździć;))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma SOTAS nie istnieje. MOze rzeczywiście jest jeszcze biuro ale firma ta przestała szkolić i liczyć sie na rynku szkoleniowym z zakresu prawa jazda. SOTAS nie posiada włąsnej floty samochodow szkoleniowych. Zdjęcia na ich stronbie interenetowej to historia !!! Auta już dawno pposprzedawane. Firma ta łapie naiwniakow i po przyjęciu pieniedzy kieruje "swoich" kursanto do innych ośrodków szkolenia a sama tylko pobiera prowizje za oddanego kursanta. Jeżeli ktoś nie wierzy to niech popyta się w sprawie kursu na kat C lub C+E lub D. Po wpłącie pieniedzy yzostanie skierowany na kurs do OSK Drogowskaz i tam bedzie pobierał naukę. Więc rodzi się pytanie. Po co płącić frajerom ktorzy yi tak skierują gdzie indziej ? Podobnie ma się z kursami dla zawodowych kierowcow. Papiery skłądacie w Wejherowie a kurs będzie w .... Gdyni w firmie "POL". Więc tak jak widać, firma ta jest na dnie. Gorąco nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0