Blondynka pyta swego instruktora nauki prawa jazdy:
- Jak pan sądzi, ile jeszcze czasu potrzeba, abym umiała dobrze jeździć?
- Co najmniej trzy.
- Godziny?
- Nie, samochody. ;))))
Z takim nastawieniem zaczynałam kurs...Ale u L-Krzysia z lekcji na lekcje było coraz lepiej a efektem jest moje prawko które już niedługo odbieram (oczywiście zdane za I-wszym podejściem!!!!)
Instruktor godny polecenia. Podczas jazdy z nim można wiele się nauczyć. Daje cenne wskazówki dotyczące przepisów ruchu drogowego i prawidłowej jazdy.Nauczył mnie wszystkiego od początku, w sposób bardzo cierpliwy przekazał mi posiadaną wiedzę. Odpowiadał na wszystkie moje pytania związane z prowadzeniem samochodu (nawet na te głupie ;) ). Profesjonalnie przygotował mnie do egzaminu. Pokazał mi trasy po których najczęściej lubią jeździć egzaminatorzy, dlatego też na egzaminie nie miałam zaskoczenia i czułam się pewnie jadąc po dobrze znanych mi drogach. Pokazał mi również miejsca, na które szczególnie muszę uważać, żeby nie popełnić błędu. Cechuje go pełny profesjonalizm i zaangażowanie w to co robi. Jeśli więc ktoś chce się nauczyć dobrze jeździć to koniecznie powinien wybrać tę szkołę!Dziękuję raz jeszcze!