SZYBCY I WŚCIEKLI kierowcy

Postanowiłam zamieszkac w Baninie bo to piekne miejsce,ludzie mili i mieszkam jakies pond 10 lat. Banino sie rozbudowuje jak kazdy widzi i wprowadza sie coraz wiecej ludzi, ktorym sie wydaje ,ze ul Księżycowa lub Pszenna to prosty odcinek i mozna sobie jechac 100/h. Ta ulicą ida ludzie do sklepu, kobiety z wózkami a taki baran jeden z drugim jedzie na złamanie karku , widziałam jak na Pszennej szła kobieta z wózeczkiem i jakis debil obsypał matke i maleństwo piskiem,innym razem ktoś chlapał woda z kałuzy.Ludzie macie jakiś nienormalny zwyczaj, troche kultury. Zwolnij jak widzisz pieszego .Wolicie stracic minute z życia czy zycie w minutę. Dzis rano jakiś czlowiek z terenowej granatowej Toyoty chyba chiał mnie zabic na drodze w Barniewicach, Szybki i wściekły, trabił, wyprzedzac chial na przejezdzie kolejowym gdzie stoi znak STOP. Jak Ci zycie niemiłe gościu to pierd...ij w drzewo ale nie rob krzywdy innym. Ktos kto nigdy nie widzial czlowieka po powaznym wypadku, jak trzeba reanimowac, udzielac pomocy ten nie zrozumie . Mieszkałam kilka lat za granicą i nie widziałam takiej agresji u kierowców. Kiedys w Baninie bylo bezpiecznie, kiedyś nie było wysypiska smieci, kiedyś było.....inaczej mniej chamstwa, agresji i kierowców oszołomów. LUDZIE ZYCIE MA SIE JEDNO ! A kompleksy i frustracje odreagowujcie niekoniecznie za kierownica samochodu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: SZYBCY I WŚCIEKLI kierowcy cd

Czasem obejrzeę sobie program " uwaga pirat" na tvn turbo.
Jestem za bezwglednym, surowym karaniem piratów, zwlaszcza na terenie
zabudowanym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

Szkoła i rodzice (22 odpowiedzi)

Jest parking przy szkole ale nie trzeba zastawić całą Tuchomską bo oszołomy nie myślą .