Antonina - opinia (1) Jakość 100%, bardzo duży wybór oprawek dla wszystkich. Obsługa fenomenalna,... Antonina Joanna - opinia (1) Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji po mimo że oprawa pękła z... Joanna Barbara Wrzesińska - opinia (1) Po raz kolejny odwiedziłam Hanzę, w Garnizonie, ze wzg na duży wybór opraw... Barbara Wrzesińska
klient - opinia (1) optyk prestige pruszcz gdański, nie polecam, negatyw klient Anna - opinia (1) Fantastyczne miejsce i obsługa. Profesjonalizm w najwyższym wydaniu.... Anna fakej - opinia (1) Nie wydaje mi się abym był szczególnie trudnym klientem. Przymierzyłem parę... fakej Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wybranych okularow. Szczerze polecam. Joanna Kinga - opinia (1) Wspaniałą obsługa, bardzo duży wybór oprawek, atrakcyjne ceny. Kinga Piotr - opinia (1) Najlepszy salon w 3mieście!! Wspaniała obsługa!! Super oprawki. Szybka... Piotr Hanna - opinia (1) Oprawki bardzo marnej jakości,na szczęście rozpadające się w rękach pani... Hanna Andrzej - opinia (1) Faktycznie Tradycja bo zakład prowadzony od pokoleń a usługi na najwyższym... Andrzej Paweł - opinia (1) Najlepszy optyk w Trójmieście! Szukając okularów zwiedziłem wiele salonów,... Paweł Bartek - opinia (1) Fachowa i doskonałą obsługa. Świetny wybór oprawkę Bartek Janusz Graczkowski - opinia (1) Przyjazny sklep/zakład dla klienta ,miła obsługa dobre doradztwo .Wykonuje... Janusz Graczkowski Beata - opinia (1) Z usług Zakład Optycznego Andruszkiewiczów korzystam od bardzo wielu lat.... Beata Małgorzata Obacz - opinia (1) Mam 60 lat, więc kupowałam już okulary w wielu salonach optycznych w... Małgorzata Obacz Leszek - opinia (1) Są najlepsi w Gdyni !!!! Fajne chłopaki i z olbrzymią wiedzą. Leszek Anita - opinia (1) Bardzo pozytywne odczucia po wizycie w salonie p.Michała. Klient czuje się... Anita Paweł - opinia (1) Bardzo polecam ten salon optyczny :). Przemiła obsługa,klient czuje się tam... Paweł Waldemar Miksa - opinia (2) Przez wiele lat korzystałem z usług innego, nieczynnego już, salonu... Waldemar Miksa