Ola - opinia (1) Od kilku lat nosze okulary do czytania i komputera. Zamawiam je zawsze w... Ola Emilia - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc w naprawie oprawek okularowych. Emilia Jerzy A. - opinia (1) Zakład wzorowy. Korzystałem z usług tego miejsca wielokrotnie. Kupowałem i... Jerzy A.
Paula - opinia (1) Zdecydowanie polecam te miejsce!! . Z wielką dokładnością i starannością... Paula Robert - opinia (1) Moje kolejne zakupione okulary w tym salonie. Obsługa i podejście do klienta... Robert Asia - opinia (1) Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Bardzo krótki czas oczekiwania na... Asia Malwina Damian - opinia (1) Miła obsługa. Duży wybór opraw. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z produktu... Malwina Damian Beata - opinia (1) Kupiłam w tym salonie swoje pierwsze okulary progresywne, jestem bardzo... Beata Rafafa - opinia (1) Miła, profesjonalna obsługa. Polecam Rafafa Iwona - opinia (1) Super optyk, pełen profesjonalizm, bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa.... Iwona arek - opinia (1) Najlepszy salon optyczny w Gdańsku Obsługa w wykonaniu pana Michała na na... arek Anna Grodzicka - opinia (1) Miałam wczoraj przyjemność po raz kolejny dobierać okulary u Państwa. Dobrze... Anna Grodzicka Aga - opinia (1) Duży wybór modnych opraw, możliwość zbadania wzroku przez lekarza okulistę.... Aga Radek - opinia (1) Fajna, uśmiechnięta i sympatyczna obsługa :) Radek zet - opinia (1) Jestem w pozytywnym szoku! Wybór, jakiego próżno szukać w sieciówkach,... zet Wer - opinia (1) Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Profesjonalni i sympatyczni.... Wer Krzysztof - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z doboru okularów progresywnych, super widzę przy... Krzysztof Kamila - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, szeroki wybór oprawek i błyskawiczne... Kamila Dominika Juszkiewicz - opinia (1) Miła,sympatyczna obsługa.W pełni profesjonalne doradztwo co do rodzaju... Dominika Juszkiewicz Marcin - opinia (1) bardzo mi la wizyta pod każdym względem :) Marcin