Salon godny polecenia (1) Miła ,fachowa,rzetelna obsługa. Lech P. Skorzystałem - polecam (2) Z usług Optyka OPTY-MAL skorzystałem pierwszy raz. Jako jedni z nielicznych... Piotr Polecam! (1) Szczegolne podziekowania przy wyborze okularow i profesionalna obsluge dla... broda
Polecam! (1) Od dłuższego czasu przekonuję się, że jest to porządny salon z porządną... Ania Polecam!! (1) Szczerze polecam wszystkim, obsługa przemiła i niesamowicie cierpliwa, miałem... Zadowolony klient Stanowczo odradzam i przestrzegam!!!! (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług profesjonalnej firmy (...) lecz niestety... AM Zdecydowanie TAK (1) Z kuponem zakupów grupowych wybrałem się na badanie wzroku. Od zaraz... Emrys dla mnie super (1) Zrażona do obsługi w Vision zaszłam do Fielmanna i zostaję u nich! Bogaty... Masza Super obsługa + profesjonalne podejście + dobór oprawek (1) Mnie zachwyciła super obsługa! Oprawki dobierane są do każdej twarzy... Ola nie polecam i odradzam (1) po pierwszym razie - obiecałam sobie że nigdy więcej ( pani "doktor"... me. kasia127 - opinia (1) Badanie pod kątem doboru okularów bardzo dokładne, można uzyskać wyczerpującą... kasia127 POLECAM (1) bardzo miła obsługa , pełen profesjonalizm , tym bardziej ,ze robiłam tam... OLA TRAGEDIA! STANOWCZO ODRADZAM!!! UCIEKAĆ !!! (1) Byliśmy na wizycie z groupona w celu wybrania soczewek. Pani z obsługi na... KARMA DZIAŁA obsluga- wlasciciel- NIE POLECAM (1) nic dodac nic ująć tylko zgodzić się z komentarzami poniżej. Pan właściciel... Okularnica supr!!! bardzo POLECAM (1) badania okulistyczne w cenie okularów do tego w pełni profesjonalne,... bardzo zadowolony klient Obsługa klienta nie do przyjęcia !!! (1) Arogancja, osądzanie i wdawanie sie w dyskusje negatywnie oceniając klienta i... Klientka Rewelacja! (1) Bogata oferta i profesjonalne podejście do klienta sprawiło, że zdecydowałem... Maciej nigdy więcej (1) niestety technik, który nie potrafi dobrać i oprawić cylindrycznych szkieł... Emilia Jak pozbyć się potencjalnego klienta (1) Chciałam jedynie ustalić, jaką dokładnie moc mają okulary, które posiadam.... KTS Masakra (3) Robilam u nich okulary i byl to pierwszy i ostatni raz. Wsadzili mi zle szkla... Zochaaa