kamila - ocena (1) Przepyszna pizza jak we Włoszech kamila Lesław - ocena (1) Jestem mega zadowolony , swoją przygodę w San Marco zaczęliśmy ( męska mocna... Lesław Bożena - ocena (1) Taka pizza, jakiej szukałam w całym Trójmieście. Elegancko i profesjonalnie.... Bożena
Lech Kijewski - ocena (1) Rewelacyjnie, smacznie i estetycznie podane, obsługa kelnerska na medal.... Lech Kijewski apollo2004@wp.pl - ocena (1) Niebywale smaki polecam serdecznie apollo2004@wp.pl Krzysztof - ocena (1) Świetna włoska pizzeria Krzysztof Kasia - ocena (1) Najlepsza pizza w całej Polsce. Prosto z pieca z Neapolu. Trzeba spróbować! Kasia Jolanta Osowicka - ocena (1) Pizza -nie ma nic wspólnego z oryginalną pizzą neapolitańską-tam brzegi są... Jolanta Osowicka Zniesmaczona - ocena (1) Tragedia. Carbonara twarda, słona i tłusta. Nigdy w restauracji nie dostałam... Zniesmaczona Paulina - opinia (1) Jest w Gdańsku wiele więcej miejsc, w których warto zostawić pieniądze.... Paulina Marcin - opinia (1) Zamówiony makaron carbonara okazał się być twardy, niedogotowany i... Marcin Maciek - opinia (1) Wiadomo zawsze może być taniej ale w zamian otrzymujemy pyszne jedzenie... Maciek Kamil - opinia (1) Zaproponowano nam brudny stolik, który miał być za chwile posprzątany. Po 10... Kamil Miro - opinia (1) Nie polecam tej restauracji,słaba obsługa i wyżywienie...prawdziwa tragedia!! Miro Magdalena - opinia (1) Drogo, tlusto, niesmacznie. Kelnerzy sie mylą. Brak dostosowania do klientów... Magdalena kart - opinia (1) drogo a przede wszystkim paskudne jedzenie, i fatalna obsługa...im się... kart Magdalena - opinia (1) słaba obsługa a jedzenie drogie i bez szału Magdalena Stefan - opinia (1) Obsługa niekulturalna, niegrzecznie traktuje klientów. Nikt z pracowników nie... Stefan Drogo, ale biednie (1) 1. Ceny dość wygórowane, pizza ze strasznie gumowatym ciastem nie mająca tego... Kamil Dolce Vita ! w pochmurny dzień (1) Bardzo przytulnie i gościnnie, międzynarodowa obsługa na wysokim poziomie,... Helena