Scrooge

Temat dostępny też na forum: Scrooge
Opinie do spektaklu: Scrooge.
Muzyka, libretto i piosenki - Leslie Bricusse;przekład - Małgorzata Ryś;reżyseria - Maciej Korwin;kierownictwo muzyczne - Rafał Jacek Delekta;scenografia - Paul Farnsworth;choreografia - Tudor Davies.
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SLEDz Sledz Sledz Sledz

Serdecznie zapraszamy Pana Andrzeja Slediza do Przemysla gdize m rzesze wiernych fanmow i jest tu zawszze mile widziany

Sledz Sledz Sledz Sledz Sledz Sledz !!!!!!!!!!!!!!!

gg 3180823

kto ma charakterystyke scrooge'a? prosze zglaszac sie do 4 stycznia na numer gg 3180823

wzruszający

To byl najpiekniejszy i najbardziej wzruszający spektakl na ktorym bylam, a bylo to dosyc dawno (6 lat temu) bardzo chcialabym jeszcze raz go zobaczyc.Mysle ze w aurze nadchodzacych swiat moze sie jeszcze bardziej podobac. szczerze polecam

SKANDAL

Jak można niszczyć taki teatr!!!!!
Wszystkie wspaniałe spektakle odchodzą do lamusa. SCROOGEA widziałem nawet nie wiem ile razy łza się kręci w oku. To co teraz jest grane nie dorasta do pięt dawnym spektaklom. Myślę że Scrooge na siebie zarobił bilety szły jak woda. RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze

chcialbym powiedziec, ze niema sensu robic nowych spektakli, tylko trzeba wznowic scrooga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spektakl byl z*******y!!!!!!!!!!! Pan Sledz super!!!!!!! Ale najlepsze w tym wszystkim byly dzieciaki...Bardzo mi sie podobal syn pani Doroty Kowalewskiej (niepamietam jak mial na imie...) Chcialbym, zeby wyszlo jeszcze takie przedstawienie z dziecmi.

P.S. Chlopcze jestes very good!

Panie dyrektorze

Przez to, ze niezostala wykupiona licencja stracil pan z 20000 widzow!!!!!!!!!!!!! Spektakl byl super!!! Nie rozumiem o co wam chodzi!!! Juz chyba powinny byc pieniadze na licencje!! Przeciez moznaby znalezc jakiegos sponsora!! Panie dyrktorze ja jestem jednym z tych 20000 widzow, i wiem, ze posostale 19999 widzow mysli tak samo!!! Jak to rzedstawienie zostanie odnowione przysiegam, ze postaram sie zobaczyc je wszystkie!!!!!!!!!!!!!!

Super :))

Super efekty super wszystko

Bardzo wartościowy spektakl1

Takiego przedstawienia nie widziałm, jak długo żyję , świetne!!!!
Dzieci bardzo to przeżyły. Nie wiem co stoi na przeszkodzie aby wznowić ten spektakl. Zapewniam, że jestem skłonna zaagitować następne pokolenia uczniów, mimo ceny.Szkoda.Zróbcie coś!!!!

Szkoda

Szkoda ze nie gracie juz tego spektaklu byl naprawde bardzooo FAJNY!!!

Panie dyrektorze

Spektakl oglądałam dwa razy jest rewelacyjny. Oglądali go równiez moi najbliżsi dzisiaj chcialabym bardzo , aby mogla go zobaczyć mlodzież i dzieci. Jast on bardzo wymowny i pasujacy do naszych czasów. Proszę wznowić ten spektakl.

Scrooge

Spektakl był Super szkoda że go już nie grają

Wsapaniały spektakl,do dziś go pamiętam bo tak swietnych sztuk się nie zapomina-dołączam do apelu o wznowienie spektaklu!!!!

!!!

ja Scrooge widziałam jakieś 10 lat temu i do dzis wspominam ten musical jako cos cudownego. mam nadzieje ze w niedługim czasie ponownie pojawi się na deskach Teatru Muzycznego i moi znajomi beda mogli sami na własne oczy przekonać się o cudowności tego musicalu :)

Coś pięknego :)

Witam wszystkich fanów Scrooga :) powiem szczerze bardzo żałuje że musieliśmy pożegnać się z tym spektaklem ;(( widziałem każde przectawienie ale z drugiej strony byłem solista w Scrooge grałem małego Tima naprawdę coś pięknego :) Mam nadzieje ze już nie długo zobaczę to przectawienie siedząc tym razem na widowni. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mały Tim

Mój syn teź go grał 2 sezony. Niedawno byłem w teatrze z prośbą o zdjęcia. Nic z tego!!!

MAGIA

NIC TAK NIE WPROWADZIŁO MNIE W NASTRÓJ ŚWIĄT JAK TEN SPEKTAKL JAK TO DZIEŁO ODDAŁ BYM WSZYSTKO ABY MUC OBEJRZEĆ TO JESCZE RAZ

Inne tematy z forum

Wyspa skarbów (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wyspa skarbów . Czy może być sezon pod hasłem #chłopaki bez opowieści o...

Dzieła wszystkie Szekspira (w nieco skróconej wersji) (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dzieła wszystkie Szekspira (w nieco skróconej wersji) . Dzieła wszystkie...

Imię (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Imię . Imię Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patteliere Przekład:...