Serwis dla rowerów salonowych
Oddałem rower do naprawy - wymiana szprych, naprostowanie koła. Na dzień dobry obrażony pan stwierdził, że rower jest zaniedbany i niczego nie gwarantują. Chodziło o wymianę szprych!!!!! Następnego dnia telefoniczna eskalacja - najpierw od jednego, że nie mogą odkręcić tak zaniedbanego koła i żei złamali świetne klucze za co mnie obciążą. Późńiej sam fachowiec od szprych, że rower zaniedbany i on nie da rady naprostować. Kiedy po raz kolejny usłyszałem, że rower zaniedbany stwierdziłem, że takie podejście mi się nie podoba. Tak to obraziło fachowca od szprych (podobno drugi w regionie jak sam mi powiedział...), że odmówił dokonania usługi.
Ponieważ jestem człowiekiem dojrzałym, przypomniały mi się lata młodości, kiedy dozorca mógł być najważniejszy w domu (patrz "Alternatywy 4").
Być może dla rowerów trzymanych w salonie jest to serwis godny polecenia, dla używanych - nie polecam.
PS. Przywiozłem rower do domu w bagażniku, koło odkręciłem bez żadnych problemów
Ponieważ jestem człowiekiem dojrzałym, przypomniały mi się lata młodości, kiedy dozorca mógł być najważniejszy w domu (patrz "Alternatywy 4").
Być może dla rowerów trzymanych w salonie jest to serwis godny polecenia, dla używanych - nie polecam.
PS. Przywiozłem rower do domu w bagażniku, koło odkręciłem bez żadnych problemów