Sex Story

Temat dostępny też na forum: Sex Story
Opinie do filmu: Sex Story.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słaby

Bardzo przewidywalna komedia romantyczna... Szkoda, bo myśłałam, że Portman nie gra w takich klapach.
Mało zabawnych scen, a "sex story" to na pewno jest, bo co druga scena ma zwiazek z seksem.

Szmira

Bardzo, bardzo słaby film. Szkoda czasu, ciągnie się jak flaki z olejem, końca nie widać. Nawet Ashton wygląda słabo...Odradzam - stracony czas i pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

dobry folm

Byłem wczoraj z kolega w kinie i ze względów czas wybraliśmy się na omawiany film, czyli sex story. Od początku nie podobał mi się tytuł, który w oczywisty sposób nawiązywał do słynnego Love Story, ale w sumie obrazuje przewrotną historie zawierania związku, mianowicie od sex-u. Brzmi pikantnie, bo jest to marzenie chyba wszystkich chłopów, a tu niespodzianka bo tu ona chce sex-u, a on przytulić się do niej.
Aktorzy i plenery piękne, jest zabawnie i wszystko jest jak w komedii romantycznej być powinno, po za niewielka dawka gejowskie propagandy, można powiedzieć że film mi się podobał i polecam go parom, które są ciekawe co by było gdyby ich związek rozpoczął się od tzw. dupy strony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

a nam się bardzo podobał

Portman świetna, Kutcher robi lekkie postępy, sporo zabawnych scen ale to wiadomo zależy od poczucia humoru, jedni wolą Monty Pytona inni "Ciacho", ale ja pierwszy raz widziałem jak Amerykanie smieją się z samych siebie, film lekki i przyjemnie się ogląda
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

super

Byłam na tym wczoraj .Ogląda sie milo latwo i przyjemnie.Zabawna komedia.Polecam-rozpreza.

nic nowego

historia mało oryginalna...

Można sie pośmiać

Inne tematy z forum

Szpiedzy (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Szpiedzy . Przeczytaj o filmie.

Mulholland Drive (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mulholland Drive . Przeczytaj o filmie.

Apetyt na więcej. La Cocina (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Apetyt na więcej. La Cocina . Przeczytaj o filmie.