Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk
Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na parkietach Volleyball Nations League 2023 i awansie do Igrzysk Olimpijskich w Paryżu, już w lipcu 2025 roku ERGO ARENA ponownie wypełni się kibicami. Od 16 do 20 lipca najlepsi siatkarze reprezentacji Polski, Iranu, Francji, Bułgarii, Kuby i Chin powalczą w ramach turnieju Siatkarskiej Ligi Narodów. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety

Ciekawe od kiedy bilety beda w sprzedaży.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wiosnę

czy ta rozpiska jest legitna?

bo zespołów jest 6, a meczy 4 per zespół
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupić bilety to cud

Chciałem kupić bilety dla rodziny. Zalogowałem się 1minutę po 12. Zarówno ilość wolnych biletów jak i forma ich sprzedaży, to jakiś brech na sali. Za tą cenę biorę rodzinę do knajpy i oglądamy mecz przy piwku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No ja się zalogowałem pół minuty po 12 i biletow już nie mogłem kupić. Smierdzi mi to jakimś wałkiem. W 30 sekund wszystko się wyprzedalo. Śmiech na sali

Inne tematy z forum

Dzień Weterana Działań Poza Granicami Państwa i przelot akrobatyczny nad Gdynią (45 odpowiedzi)

29 maja przypada święto Dnia Weterana. To ważny dzień dla tysięcy polskich żołnierzy, którzy...

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...

LASY - Natalia Przybysz (8 odpowiedzi)

LASY to koncerty w niepowtarzalnym otoczeniu, gdzie natura staje się częścią muzycznego...