Skamo

Zabudowy, meble na wymiar

Gdańsk, Poczty Gdańskiej

Anna - ocena (1) Profesjonalizm, dokładność i terminowość to tylko niektóre z cech, które... Anna Ania - ocena (1) Mercedes wśród mebli !!!!! Ogromnie polecam wszystkim usługi firmy skamo.... Ania J.Pawlak - opinia (1) Bardzo szybki i profesjonalny montaż! Panowie po sobie posprzątali co bardzo... J.Pawlak
JA - opinia (1) super ekipa i właściciel .pozdrawiam. JA Super! (1) Zamówiłam kuchnię do domu w stylu skandynawskim. Pozytywnie zaskoczyła mnie... Barbara Pełen profesjonalizm, będę tu wracać! (1) To już moje drugie zamówienie w tej firmie. Najpierw była szafa w mieszkaniu... Przemysław Bardzo profesjonalni (1) Zamówiłem szafkę pod umywalkę i szafkę wiszącą w łazience. Cena zbliżona do... Artur Zadowolona :) (1) Nic dodać nic ująć. Zaczynając od miłej, a co najważniejsze - znającej się na... Asia Polecam! (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam skorzystanie z usług firmy SKAMO. Po... Patrycja Zdecydowanie polecam :) (1) Firmę poleciła mi kuzynka. Przyznam szerze, że na początku miałem obawy - na... Tomek Kuchnia (1) W październiku zleciłam wykonanie kuchni na wymiar. Terminowo trochę szybciej... Agnieszka Bez zastrzeżeń (2) Bardzo miła obsługa w sklepie w auchan w Gdańsku. Fachowa ekipa monterska.... krzysiek Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona, że zamówiłam tutaj szafę. Cena względem Komandora... Beata C. Polecam (1) W połowie września zamówiłam kuchnię na wymiar z białymi, lakierowanymi... Magda Warto polecam (1) Witam tą firmę mogę polecić z całym moim sumieniem, fachowo na czas i tanio.... Rafal