Służące

Temat dostępny też na forum: Służące
Opinie do filmu: Służące.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Super poruszajcy film który się oglada od poczatku do końca czekając co bedzie. Raczej dla kobiet :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

szara myszka

taki sobie - na niedzielne nudne popołudnie dla zabicia czasu - konwencja amerykańska zachowana - wszystko przewidywalne - żadnych rewelacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

fajny

Film warto obejrzeć, ponieważ jest naprawde fajny! Może rzeczywiście bardziej dla kobiet :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER

Dawno nie widziałam tak dobrego filmu.

Polecam

odmiana wśród tych jednolitych produkcji hollywood
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

genialny!

Polecam wszystkim! Dwie godziny bardzo szybko zleciały, a film jest niezwykle wzruszający, a momentami także bardzo zabawny.

Żenada

Nie rozumiem, dlaczego film, który zbiera tak dobre opinie jest wycofywany z kin. Ze względu na chorobę nie mogłam wcześniej wybrać sie do kina a teraz.... 21.20 jest dla mnie zbyt późna zważywszy na fakt, że rano muszę być w pracy. Nie jest to tylko moja opinia - kliku znajomych również nie mogło wcześniej obejrzeć projekcji a teraz już tylko czekają na DVD.
Zresztą nie tylko ja mam ten problem - stojąc w kolejce do kasy słyszałam jak inni klienci też się żalili....
Wstyd....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Żenada

spokooojnie film wchodzi na święta do Kameralnego i Helikonu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dotyczy godziny

Chyba ktos oszalal ustalajac godzine seansu na 21.20 , film trwa 2 godz 26 minut , kto bedzie sie platal po nocy po miescie ? dlaczego ustalona taka godzine , mzoe ktos nam odpowie na to pytanie ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego takie godziny?

Też jestem zawiedziona tymi godzinami, a mam wielką ochotę obejrzeć fiilm! Nawet dzwoniłam parę dni temu do Kinoplexu i dowiedziałam się, że "raczej" będzie szedł dłużej - a tu takie godziny!

W Kinoplexie nie ma!

Też bym poszła! Z mamusiami na 12 nie pójdę, a 21 to masakra! Litości!

W Trójmieście nie bardzo trudno zobaczyć dobry, trochę ambitniejszy film. Jeżeli już się pojawia, to na chwilę, w Helikonie lub Kameralnym. Ucieszyłam się, że jest coś fajnego bliżej mnie, ale godziny seansów mnie zdumiały. 9.20 rano w weekend? Żeby to chociaż była 13...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

bardzo fajny film

Warto zobaczyc, chetnie bym obejzała jeszcze raz ale raczej babski:)
Polecam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla mnie to przede wszystkim film o dwadze

... o tym, że jeśli widzi się zło, to trzeba się mu przeciwstawic, zamanifestowac swoje oburzenie, pomimo, że wymaga to pokonania strachu, zaryzykowania odtrąceniem co naturalnie nie jest przyjemne. Ale okazuje się, że warto, bo w ten sposób odnajduje się poczucie wolności (bezcenne).
Jest to też rzecz o walce, ale nie tej w której trzeba się zbroic, przelewac krew, tylko prowadzonej po kobiecemu: pomysłowo, cierpliwie i skutecznie.
Polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Bardzo fajny film, momentami wzruszający, ale warto go obejrzeć.

Inne tematy z forum

Amator (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Amator . Przeczytaj o filmie.

Głowa do wycierania (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Głowa do wycierania . Przeczytaj o filmie.

Nie chcemy innej ziemi (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nie chcemy innej ziemi . Przeczytaj o filmie.