nie polecam (2) Bylam tam z chlopakiem juz 3 raz, bo stwierdzilam ze do trzech razy sztuka.... Patrycja koszmarne jedzenie (1) tragedia, moja siostra zamówila zapiekanke grecka, koszmar, mieszanka... smakosz Nam się podobało (1) Byliśmy z narzeczonym na szybkim obiadku, zamówiliśmy pizzę angielską.... Karolina
dorota - opinia (1) Jestem rozczarowana tą "restauracją". Razem z moim chłopakiem... dorota Słabo (1) Jadłam w Smakach już kilka razy i do tej pory byłam całkiem zadowolona,... Kamila kiedyś było tak smacznie (1) Jeszcze nie tak dawno lubiliśmy tam jeść. Ceny wprawdzie do najniższych nie... Ania Szybko i tanio (1) Wpadliśmy ze znajomymi w środku tygodnia żeby zjeść szybki obiad i wszystko... aj Polecam (1) Świetne miejsce, ciekawy, spokojny klimat- dobre miejsce na spotkanie we... Bronek Mile zaskoczona !!! (1) Jestem mile zaskoczona przystępnymi cenami i pysznym jedzeniem!Może wystrój... Kasia73 Rozczarowany (1) Jestem nie mile rozczarowany wizytą w tej restauracji. Zamówiłem makaron... Cinek mmm - opinia (1) bardzo lubie tam przychodzic! Przystepne ceny, wspaniale promocje, obsluga... mmm SKANDAL (1) (...) Pani ktora tam obslugiwala zachowywala sie w sposob skandaliczny kiedy... Asia Tragedia... (1) Do smaków świata chodziłam często ze względu na promocje,jednak w środe... Ania Super miejsce (1) Byłem dzisiaj wieczorem na kolacji z 4 koleżankami,obsługa bardzo szybka,... Antykwariusz Niejadalne (2) Filet z piersi kurczaka w orzechach smażony na starym oleju po frytkach.... Marcin polecam (1) urozmaicone menu, tanio i bardzo smacznie; potrawy świeże, robione na miejscu... inez Smacznie i tanio :) (1) Jako zawodowy kucharz, muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony jakością jak... kucharzyk Smacznie i tanio (1) Od kiedy wprowadzili wieczory za pół ceny jadam tu regularnie. Zawsze po... Gisaku smaczne było! (1) bardzo miła Pani Kelnerka, przytulne miejsce i smaczne jedzenie :) jedliśmy... zagnywacz Polecam, miła obsługa (1) Jedzenie trochę drogie, ale dobę :) Wystrój lokalu nie powala jakoś, ale... kra