Kinga - ocena (1) Cudowne miejsce które polecam każdemu! Organizujemy tam urodziny po raz... Kinga Bernadetta - ocena (1) Super organizacja, super kontakt. Osoby prowadzące urodzinki bardzo... Bernadetta Eugeniusz - ocena (1) Super organizacja urodzin Eugeniusz
Oliwia - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować pani Gosi i pani Kasi za wspaniałą opiekę... Oliwia Mama - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować pani Gosi i pani Kasi za wspaniałą opiekę... Mama Marta - ocena (1) Serdecznie dziękuję smartLAB za wspaniałe zorganizowanie urodzin mojemu... Marta KG - ocena (1) Profesjonalne podejście do organizacji i przeprowadzenia samych urodzin. Duże... KG Ania K - ocena (1) Super zorganizowane urodziny dla córki Olgi. Bardzo sympatyczne animatorki.... Ania K Leslaw - ocena (1) Zrobiliśmy niespodziankę imieninową naszej Sąsiadce, matce,. samotnie... Leslaw Beata - ocena (1) Super zorganizowane urodziny Kolegi Syna. Nauka przez zabawę, kreatywność,... Beata AN - ocena (1) Serdecznie polecam zespół SmartLab! To prawdziwi profesjonaliści w... AN Justyna - ocena (1) Korzystamy z usług smart lab w urodziny mojej córki oraz z półkolonii... Justyna MJ - ocena (1) Świetne miejsce, które łączy naukę z zabawą! Dzieci były zachwycone... MJ Patrycja i Zosia - ocena (1) Cudowne urodziny. Panie animatorki zainteresowały dzieci wspaniałymi... Patrycja i Zosia jędrzej - ocena (1) Pani Patrycja i Zosia wspaniałe przeprowadziły całą imprezę :) jędrzej Marlena - ocena (1) Gorąco polecam syn był na urodzinkach i bardzo zadowolony Marlena Marta Szymańczak - ocena (1) Super urodzinki, dzieci zadowolone :-) Marta Szymańczak Ja - ocena (1) Bardzo fajne miejsce dla urodzin dziecka. Córka jest mega zadowolona. Ja Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam SmartLAB. Mój syn uczestniczył w siódmych urodzinach... Gosia Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam SmartLAB. Mój syn uczestniczył w siódmych urodzinach... Gosia