Sokółka Zielenisz

Czy ktoś z Państwa zainteresował się tą ofertą. Cena mieszkań jest dziwnie niska, pomimo minimalnego spadku cen. Zastanawiam się czy warto wogóle wchodzić w tą sprawę, bo możliwy jest zwrot sytuacji i wielkie rozczarowanie.
Do tego, sporo naczytałam sie uwag pod adresem Hossy i w takim razie nasunęło mi się pytanie, czy są jeszcze jacyś uczciwi deweloperzy , którym zależy na kliencie?
Zaczynam mieć mieszane uczuci co do Hossy, choć oferta mieszkań na prawdę jest ciekawa... i lokalizacja jest dla mnie idealna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sokółka Zielenisz

www.osiedlesokolka.yoyo.pl

Bardzo fajna strona - jest tutaj dużo przyszłych mieszkańców tej inwestycji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o i tu jeszcze był wątek.

http://forum.trojmiasto.pl/Czy-Hossa-to-pewny-Developer-t24985,1,55.html

byłam w Hossie aby zarezerwować sobie dwa najtańsze wtedy mieszkania. na każde z nich było po minimum 5 osób chętnych. już dwa tygodnie temu pani w Hossie powiedziała mi, że u nich nie ma żadnego kryzysu i że ceny od Lutego chyba wzrosną. na stronie nic nie jest uaktualniane więc jest spora szansa, że wszystkie mieszkania są już tam wykupione. chociaż byłam w kolejce do dwóch mieszkań, zostały już one podobno wykupione. proponuje najpierw nawet z czystej ciekawości przejść się do Hossy i zobaczyć czy wstępnie interesujące Ciebie mieszkanie jest jeszcze na sprzedaż.

Inne tematy z forum

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

kto z was kupil mieszkanie w semeko (43 odpowiedzi)

jak sobie chwalicie tego dewelopera

Czy da się urządzić małą funkcjonalną łazienkę? (4 odpowiedzi)

Czy naprawdę da się urządzić bardzo małą łazienkę tak, żeby była funkcjonalna? Myślę o wannie,...