Sprawdzony STOLARZ i SZKLARZ :)

Proszę o namiary do ww. na terenie Gdyni, najlepiej okolice Orłowa, max do Gd. Głównej - potrzebuję zrobić półki drewniane do pokoju i łazienki oraz szklane wykończenie między półkami wiszącymi a blatem w kuchni :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprawdzony STOLARZ i SZKLARZ :)

Jak szklarz to tylko pan Heniu ze świetojanskiej
zakład bardzo nie pozorny ale bardxo solidny i potrafi doradzic a nawet cos innego zaproponuje a jak powie ze to nie wykonalne to mozna byc pewnym ze nik inny tego nie zrobi

dziękuję :)
a czy ktoś może polecić stolarza ???

662182707

stolarz

a trochę więcej informacji na temat tego stolarza ??? :)
np. gdzie ma swój zakład

Profesionalne usługi Spawalniczo -Stolarskie

STALMEB-Przemysław Kamiński
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524

http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:
793-613-213
505-167-273

czy szukacie stolarzy z prawdziwego zdarzenia ? u nas to może być trudne bo w czasie boomu budowlanego wielu fachowców pokupowało tanie narzędzia w marketach i do roboty ;) radzę skorzystać z usług profesjonalnych firm , które ostro zeszły z cenami a mają prawdziwych fachowców i dają gwarancję

Stolarz sprawdzony to Pan Rafał 693 748 618. Poprawiał u mnie drzwiczka od innych stolarzy, Wziął ode mnie tyle co za materiał i paliwo, DOSŁOWNIE.Jestem w stałym kontakcie polecam tez znajomym, Warto

Dobry stolarz, krótkie terminy realizacji, idzie sie dogadać 693 748 618. Polecam ,

Sprawdziłam stolarza i powiem ze bardzo przystępny cenowo, materiał tez super, robił mi szafe z drzwiami, i szybko sie uwinąl Pozdrawiam pana Rafała

pan Rafal i stalmeb TO JAKIES TLUKI BO TYLKO SZALEJA POSTAMI NA FORUM A ......... RESZTA DO DU.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam firmy Stalmeb z Łęgowa Przemysław i Piotr Kamińscy. Co prawda firma chyba już nie istnieje, ale może działają pod inną nazwą. Robili u mnie stolarkę, wykonanie tragiczne, trzeba wszystko poprawiać, o przedłużonym terminie wykonania już nie wspomnę!!!

Inne tematy z forum

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (87 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Ciągnik rolniczy (4 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Wejherowo transport przeprowadzka (20 odpowiedzi)

Potrzebujemy transportu do przeprowadzki na sobotę 24 czerwca rano: Wejherowo. Mamy do...