SPRZEDAM WELON DLUGI 2,5 M I 60 CM!!!! (23) J.W Pauleta Sprzedam (10) mam do sprzedania poduszeczke biala na obraczki ,rekawiczki na jeden... dorota12345 Sprzedam suknie FERAGE (48) Hej, w tym roku tzn w styczniu bralam slub i mam do sprzedania suknie slubna... grazka
SPRZEDAM :KAMIZELKA+FULAR+CHUSTECZKA (71) Sprzedam komplet slubna kamizelke + fular + chusteczke w kolorze ecru firmy... mystic Sprzedam suknie (4) Po 15 lipca sprzedam suknie Ashley firmy Gala. Kupiona w salonie Beauty we... Michalowa sprzedam suknię ślubną Odette 2007 (16) Sprzedam suknię ślubną z kolekcji Solange 2007 model Odette, rozmiar 36/38 na... m.ania sprzedam DOLORES- Mariees de Paris (15) Suknia: Mariees de Paris, model DOLORES. Mam 176 cm wzrostu (+ 8 cm obcas),... AnaKow sprzedam bolerko ślubne (1) http://www.allegro.pl/item212587566_bcm_slubne_satynowe_bolerko_ecru_38_40_ta... piri sprzedam suknie FARAGE (3) Suknia jest dwuczęściowa. Składa się z gorsetu Galaxy i spódnicy 2061 (tył... marta7 Sprzedam suknie (2) Sprzedam suknie w kolorze ecrui.Rozmiar 38, na wzrost 165 plus obcas... agacia84 nnt....SPRZEDAM NISSANA TERRANO I (35) Witam;) Mamy do sprzedania Nissana Terrano I, 2,7 TD, czarny, 1989r, 218 tyś... magda02 sprzedam U. Mateja model 626 (1) Witam, mam do sprzedania suknię z salonu Marietta, U. Mateja model 626,... IWA sprzedam suknię ślubną (2) Witam, sprzedam suknię z salonu Agnes nr 1550. Suknie jest "do wzięcia" po 4... Kolargol Sprzedam akwarium (14) Mam do sprzedania akwarium ok. 50 litrów. Do tego czarna pokrywa z... beata.tr sprzedam suknie farage (56) sprzedam suknie farage dol od galaxy a gora to model 2069, na wzrost169cm... lena111 Sprzedam przepiekna suknie:) (76) Przepiękna Suknia... Przepiekna w swojej prostocie suknia slubna, w kolorze... ostasia sprzedam tanio wanne akrylowa (1) Uwaga mam do sprzedania białą wanne akrylowa ze stojakiem 150cm. Akryl jest... Henia Sprzedam suknię ślubną ...z ciężkim sercem (17) Sprzedam suknię slubną w kolorze złamnej bieli. Suknia jednoczęściowa ,... oliv26 Sprzedam piekną bramę ! (22) Nasz slub byl wspanialy :) piekny idealny:) Niebawem relacja i fotki. A... NiuniaOstry Sprzedam suknię ślubną (5) Do sprzedania mam rewelacyjną sukienkę ślubną, model 2006 zakupioną w salonie... magula