Buty ślubne rozmiar 37/38 - klasyczne (2) Witam, Mam do zaoferowania piękne, eleganckie, klasyczne, białe buty ślubne.... Agula111 Suknia Ślubna Kolekcja Agora nr. 11-11 (1) Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Langoria w Gdańsku- model Agora... bulgotka Suknia ślubna Hiszpanka rozmiar 42/44/46 wzrost ok 165cm (8) ***Witam mam do sprzedania suknię ślubną piękną hiszpankę z trenem... Jaagnes
Justin Alexander 8630 + welon + buty Apia + szydełkowe bolerko (2) Sprzedam przepiękną sukienkę Justin Alexander model 8630 w kolorze białym-... Ania Suknia - Księżniczka (6) http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/855/oax7.jpg... Rozyczynka Buty ślubne rozmiar 42 (1) Sprzedam przepiękne białe butki, rozmiar 42. Buty są nowe. Cena 200 zł.... Dob Sprzedam szczupłe buty r. 35! (1) Witajcie, mam do sprzedania buty ślubne- firma Aranci, kolor biały, rozmiar... A. Sprzedam śliczną suknie ślubną typu princeska rozmiar 40-42 (2) Sprzedam śliczną suknie ślubną typu princeska rozmiar 40-42 na wzrost 167+... kasiak304 Sprzedam sukienkę IDEALNA NA ŚLUB CYWILNY roz. S (2) Sukienka jest nowa z metkami, duńskiej firmy Livia. Rozmiar S. Idealna na... Demonix Sprzedam garnitur ślubny. Różowy, jedyny taki. (2) Garnitur szyty u Dziekońskiego z tkaniny sprowadzanej z USA. Można go... gość sprzedam suknię - cenę zaproponuj sama! (2) sprzedam suknię ecru. wszystkie info w ogłoszeniu... sukniaecru Sprzedam ozdoby sali weselnej (1) Witam, Sprzedam gustowne ozdoby sali weselnej, które pięknie pasują do... Kacper Sprzedam suknie ślubną justin alexander 8465 ecrue (1) Tak jak w tytule.... Pati Poduszka na obrączki weselne. 1/2 ceny+ zdjęcie (1) Witam, Mam do sprzedania przecudną poduszkę na obrączki weselne.Prezentowała... aga10b Klasyczne buty ślubne rozmiar 37/38 (2) Witam, Mam do zaoferowania piękne, eleganckie, klasyczne, białe buty ślubne.... Aga Suknię Mon Cheri Jill 111202 sprzedam (13) Suknia ślubna Mon Cheri Jill 111202 kolor ivory, rozmiar od 34 do 38... buecka biało różowe bieżniki na stół weselny (4) Mam do sprzedania bieżniki w kolorze biało różowym ( jasny róż) na stół... user_137854101337 Buty ślubne - zamienię na jajko niespodziankę. (6) Są używane, ale w dobrym stanie. Być może komuś przydadzą się jako np. para... Magda+Greg Welon Ślubny (1) Zapraszam do zakupu.... Aga Ślubna ozdoba / spinka do wlosow - nowa (1) Zapraszam do zakupu.... Aga