Sprzedam długi biały welon z Beauty

Temat dostępny też na forum: Wesele
Reklamować go właściwie nie trzeba, bo i tak wiadomo że jest rewelacyjny i... upiornie drogi.

Dlatego to szansa na posiadanie go za około połowę ceny- 90 zł.

Dla forumek, które dopiero niedawno pojawiły się tu:

Welon jest śnieżnobiały, zakończony delikatnym obszyciem, przetykanym srebrną nitką. Jest to na tyle delikatne, że wygląda naprawdę bardzo elegancko.
Jego największą zaletą jest to, że mimo iż jest dwuwarstowy, to cięty jest z koła (!!!), dlatego przepięknie się układa, tworząc po bokach wizualnie więcej warstw i gwarancję, że w żadnym momencie nie będzie płaski.
Wymiary 70/180cm, szerokość 2,5 metra. Kupiony w marcu w salonie Beauty za 170 zł (paragon). Stan idealny. Zainteresowanym prześlę link do krótkiego filmu.
PS. Suknia również do sprzedaży :)

tel. 504- 190- 287
mail: dalanek@wp.pl

image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam długi biały welon z Beauty

pięknie wyglądałaś prześliczny bukiecik jakie to kwiatki oprócz róż?
ja chyba chora jestem ale za swój welon dałam jeszcze drożej w Agnes 200 PLN oszalałam:) pozdrawiam :)

No wygladalas cudnie! :) a w bukiecie to chyba jeszcze frezje sa? o ile dobrze widze :P

asinek wklejaj więcej foteczek!!!! Slicznie wyglądałaś!!!!

no wlasnie Asinek poka, poka wiecej fotek:)))))))

Fotki będą jak dostanę z AVmedia, bo mam kilka robionych przez znajomych, ale z nich relacji nie chce zamieszczać. Fotograf jest rozrywany, więc odbiór trwa dłużej.

Bukiet jest z kwiaciarni Ewka na Batorego we Wrzeszczu (na przeciwko straży pożarnej) i jest zrobiony z eustom, goździków, róż, frezji i gipsówki.

Też miałam ten welon, super zadowolona była, długo szukałam właściwego, aż wreszcie trafiłam na ten, jak patrzę na zdjęcia to jestem baaardzo zadowolona, tak jak napisałaś, slicznie się układa i nigdy nie jest "płaski".

To tak jak ja :)
Tego welonu szukałam półtora roku! Założyłam kilka wątków, dziewczyny w zeszlym roku doradzaly i chyba kiwały głowami z politowaniem, bo mi welon spedzal sen z powiek, wrecz natrętnie. Skutek? Mam w domu 5 welonów! NOWE, nieużywane! :)))
Wreszcie (autentycznie) jeżdżąc po całej Polsce (taka mialam wtedy pracę) znalazlam taki jak chciałam w Gdańsku!

welon jest "płaski" jak jest zrobiony ze zbyt wąskiego tiulu, dlatego czesto robi sie welony niez koła, a z owalu zeby było wiecej na marszczenie :)

PS: ale są tez rodzaje upięc celowo niemarszczone, taka mgiełka tylko - zazwyczaj przy jednowarstwowych - zeby np niezasłaniała koka

pozdrawiam

Piekny bukiet:)

Już nieaktualne...

Jakoś mi tak dziwnie... Z suknia nie mialam takich przebojow, ale z welonem to byla wrecz histeria i jak w koncu znalazlam idealny, to jak mam go teraz oddac to jakos mi tak niewyraznie...

Dobrze chociaz ze polubilam nowa posiadaczkę :) Mam nadzieje ze bedzie cudnie w nim wygladala :)