Sprzedam moją cudną galaxy4000

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam z żalem ale nadszedł czas na moja niesamowitą suknie, w kolorze jasnym ecru.

image

Suknia składa się z dwóch części:
GORSET: uszyty z unikatowego żakardu, wyszywany złotą nicią z dodatkami platynowej koronki, wysadzany kamieniami Svarowskiego, tył gorsetu sznurowany, uszyty z przezroczystej platynowej koronki zdobionej kamieniami

image

image

image

SPÓDNICA: szeroka, drapowana, z podpinanym trenem, dół wykończony tiulem, na spódnicy aplikacje z platynowej koronki zdobionej kamieniami Svarowskiego

image

image

image

image

Suknia jest piękna, robi zabójcze wrażenie na gościach, dzięki niej na swoim ślubie będziesz czuła się wyjątkowo.
Suknia jest w rozmiarze 34-36/160-165+obcas (bez problemu można ją wydłużyć lub skrócić, posiada pod spodem zakładki)
W przypadku pytań służe pomocą, zapraszam do przymierzenia w Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam moją cudną galaxy4000

proszę o cenę na maila
hmmm ona jest rzeczywiście ecru?na zdjęciach wydaje się biała
bardzo mi się podoba, mój rozmiar, wzrost
tylko ,że ja mam juz kupione buty i one są białe

przepraszam ale ja z innej "beczki".......chodzi mi o welon.......jak sobie z nim radziłaś właśnie podczas mszy.........bo ja mam tez taki długi i mam obawy.......z góry dziekuje!!

juz odpisałam na 1 meila a welon wogóle nie przeszkadzał tylko jak wychodziłam z klatki i był wiatr to myslałam ze mi głowe urwie a w kosciele nie przeszkadzał nawet nie zwracałam na niego uwagi :-) pozdrawiam

czyli świadkowa ci go nie poprawiała podczas mszy? normalnie na niego siadałaś i się nie wygniótł ani nie plątał? bo mnie to przeraża troche.....

No właśnie to zdjęcia Maziarza, suknia była ecru a wyszła biała :( ale sama suknia piękna choć ja szukam białej.

Podczas mszy nie platał się śwaidkowa była cały czas czujna i nieraz mi pomagała nie masz co się martwic w tym dniu nie bedziesz o tym myslec hihihi a co do zdjec Maziarza sa super a suknia jest bardzo jasne ecrii :-) pozdrawiam

Poproszę o więcej zdjęć na maila lemfil@wp.pl +cena

up

Jeśli pomiar światła jest na twarz to suknia zawsze wyjdzie jaśniejsza... jeśli wykonam pomiar światła na suknie to twarz będzie za ciemna... z dwojga złego wybieram opcje pośrednia ( pomiar na twarz ale z ekspozycją na minus ) jednak zawsze suknia będzie ciut jaśniejsza.

hihi - to tak jak ja - swiadkowa poprawiał go jak siadalismy i wracalismy spod ołtarza :)

sukienczke mam co prawda juz zamowiona.......a mam pytanko do twojego naszyjnika.........masz go na sprzedasz a jesli nie to moge wiedziec gdzie kupilas?

gosiu napisalam maila

dla Iwony14

oferta nadal aktualna :-)

piękna suknia:) Ale ja już niestety po:)