Sprzedam suknię Demetrios dr120

Temat dostępny też na forum: Wesele
Po 07 lipca mam do sprzedania niezwykle piękną, lekką i wygodną suknię ślubną wraz z butami zakupioną w salonie lisa ferrera w Warszawie. Rozmiar 38, biust 80 (75C), talia 65, biodra 90, wzrost 170 cm + obcas. Oczywiście istnieje możliwość zwężenia lub poszerzenia w zależności od potrzeb w granicach do około +/- 4 cm. Cena w salonie 2500 zł. Suknia jest w kolorze jasnego ecru z jedwabiu. Efektowny krój podkreśla kobiecą sylwetkę, jest to klasyczny, wąski krój syrenka, który eksponuje figurę podkreślając kobiecość oraz podpinany fantastyczny tren. Na przyjęciu tren można łatwo podpiąć i bez problemu szaleć do białego rana. Suknia jest gładka tylko przy dekolcie ma śliczne lśniące kryształki i perełki.Ma drobne ślady użytkowania gdzie niegdzie pozaciągana (mało widocznie) Materiał jest bardzo delikatny stąd te ślady. Na żywo wygląda jak z bajki. Suknia robi oszałamiające wrażenie. Cena do negocjacji.

Niestety nie umiem wstawiać zdjęć więc przesyłam linka:

http://www.beachcomberbride.com/wedding/main.php/bridal-gowns-dresses/demetrois/Demetrios_DR120_1_.jpg.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam suknię Demetrios dr120

image

Dziękuje Ci :)

up. Nikt nie jest zainteresowany ehh tak właśnie jest z kupowanymi sukieneczkami za tyle kasy każdy chce mieć nową i w idealny stanie ja to w pełani rozumiem.Chodź sama mam po koleżance.

up

hej napisz mi na poczte cena i informacje moze jakies foty kumpela potrzebuje cos podobnego na sierpien pokaze jej moze akurat