Sprzedam vicopisano

Temat dostępny też na forum: Wesele
Sukienka z salonu Marietta, firmy Margaret, model vicopisano. Biała, dwuczęściowa: gorset z ramiączkami, które można odpruć, z delikatnym wycięciem tzw. łódeczką, ozdobiony, z lekko pomarszczoną organtyną z mieniącymi się kamyczkami. Spódnica pokryta również organtyną z kamyczkami, które przepięknie się mienią, gdy pada na nie światło. Delikatnie podpięta po bokach. Rozmar 36/38, wzrost 158 - 160 cm + obcas. Bardzo wygodna, nie krępuje ruchów. Gratis dodam naszyjnik. Suknia jest po profesjonalnym, chemicznym czyszczeniu. Jestem pierwszą właścicielką. Zapraszam do przymiarki w Tczewie lub w Gdańsku Oliwie. Sukienka zakupiona w salonie za 2300 zł. Zdjęcia wyślę mailem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam vicopisano

ja poprosze zdjecia

ja tez prosze o zdjecia i cene

up

up....

ja również poprosze o fotki i cene
pozdrowienia

Ja rówież poproszę o zdjęcia ...:-)))) mycha26@gmail.com

To ta?

image

Tak to właśnie ta. Różni się co nie co, bo moja nie ma trenu, jest na ramiączkach i ma delikatne wcięcie nad biustem, a nie jest prosta jak ta ze zdjęcia.
A tak na marginesie to podziwiam Twoją spostrzegawczość :-)
Pozdrawiam serdecznie

Dziekuje za maila :)))
Spostrzegawczosc? Niekoniecznie... Po prostu moj Mariusz wyjechal, ja mam do konca roku urlop i siedze sama, nie majac nic konstruktywnego do roboty. Wiec albo pochlaniam ksiazki, albo z kolei pisze tu. Czasem uda sie komus pomoc albo wtrynic swoje 3 grosze ;)
A suknia bardzo ladna :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Przed chwilą wysłałam Madzi i Małej zdjęcia, jeśli ktoś mnie jeszcze prosił to prosze o kontakt na anmoza@wp.pl , bo mam jakieś kłopoty ze swoją pocztą. Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki a zwłaszcza Asinkę.