Sprzedam zestaw Gluck - łóżeczko, komoda z przwijakiem, szaf + gratis pościel
mam do sprzedania mebelki do dziecięcego pokoju firmy GLUCK, mebelki są wykonane z drewna sosnowego. Stan jest idealny, wygladają jak nowe.
Zmieniamy Paulince wystrój pokoju i mebelki na większe.
W skład wchodzą:
łożeczko z opuszczanym bokiem (gratis dodam stelaż do baldachimu, baldachim, poszewkę na poduszkę i kołderkę, prześcieradło z falbanką - to co widać na zdjęciu)
komoda z 3 szufladami i drewnianym przewijakiem (gratis dodam materiałowy przewijak, rożek i pościel feretti - wszystko z kompletu i idealnie pasuje do mebelek)
szafa 2 drzwiowa ( na górze duża półka, na jednej stronie miejsce na ciuszki do powieszenia, i 2 półeczki, po drugiej stronie 3 półeczki)
Więcej zdjęć mogę wysłać na maila, możliwość obejrzenia na żywo na Żabiance.
Odbiór osobisty.
Cena 2000 (nowy zestaw kosztował pow. 3000 zl)

Zmieniamy Paulince wystrój pokoju i mebelki na większe.
W skład wchodzą:
łożeczko z opuszczanym bokiem (gratis dodam stelaż do baldachimu, baldachim, poszewkę na poduszkę i kołderkę, prześcieradło z falbanką - to co widać na zdjęciu)
komoda z 3 szufladami i drewnianym przewijakiem (gratis dodam materiałowy przewijak, rożek i pościel feretti - wszystko z kompletu i idealnie pasuje do mebelek)
szafa 2 drzwiowa ( na górze duża półka, na jednej stronie miejsce na ciuszki do powieszenia, i 2 półeczki, po drugiej stronie 3 półeczki)
Więcej zdjęć mogę wysłać na maila, możliwość obejrzenia na żywo na Żabiance.
Odbiór osobisty.
Cena 2000 (nowy zestaw kosztował pow. 3000 zl)